Mimik

Halk Televizyonunda Medya Mahallesi programını sunan Ayşenur ARSLAN, mimikleriyle terörü övmüş ve bu nedenle RTÜK tarafından Halk TV. ye ceza kesilmi

Mimik
Halk Televizyonunda Medya Mahallesi programını sunan Ayşenur ARSLAN,  mimikleriyle terörü övmüş ve bu nedenle RTÜK tarafından Halk TV. ye ceza kesilmiş. 

Peki mimik ne demektir?

“Mimik kelimesinin Türk Dil Kurumu  sözlük anlamı el,  yüz veya kol hareketleri ile kendini ifade etme şeklinde belirtiliyor.  Mimik kişinin beden dili ile kendini ifade etmesi veya karşıdaki kişiyi anladığını göstermesi halini tanımlıyor. 

Sohbet sırasında göz kırpmak,  baş sallamak veya kolları açmak mimik örnekleri arasında yer alıyor.  Kısaca kişinin kendini beden dili ile ifade etme şekilleri mimik örneği olarak kabul ediliyor.  “

Ayşenur ARSLAN'ı yürekten kutluyoruz!

Gazeteci ve televizyon programcısı ve sunucusu olarak değil tabi. 

Mimikleriyle terörü övebilecek kadar üstün sanatçı kişiliğinden dolayı kutluyoruz. 

Kendilerini unutmuş değiliz, RTÜK'ün Ayşenur ARSLAN'a ceza kesen üyelerini de, aynı şekilde kutluyor ve tebrik ediyoruz!

RTÜK üyeleri gerçekten çok zor ve kutlanması gereken  bir işi başarmışlar. Program akışı içinde Ayşenur ARSLAN'ın; mimikleriyle terörü öven büyük yeteneğini, aynı büyük yetenekleriyle anında tespit edebilmiş RTÜK üyeleri!

Hiç konuşmadan sadece mimikleriyle terörü övme başarısını gösteren ve bu başarısı resmi devlet kuruluşu olan RTÜK üyeleri tarafından tespit ve  tescillenen Ayşenur ARSLAN'ı; bu muhteşem ve eşsiz başarısından dolayı,  OSKAR ve Antalya Altın Portakal Sinema  ödüllerinin baş adayı olarak öneriyoruz. 

RTÜK'ün;  bir mimikten bile terörün övüldüğünü fark ederek, ülkenin bekasına yönelik tehlikeyi anında önleme başarısını göstererek,  devletimizin bekasına büyük katkı sunan başkan ve üyelerinin de, Devlet Üstün Hizmet ve Övünç Madalyasıyla taltif edilmelerini, ayrıca beş maaş tutarında parayla ödüllendirilmelerini,  ilgili devlet büyüklerimin yüce tensip ve onaylarına arz ediyorum!

Güner Yiğitbaşı

21/12/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget