Bazı dinciler seks açlığı mı çekiyor

İşte sapıklığa varan anlatımları imamlardan duyunca kendi kendimize, acaba bazı dincilerde seks açlığı mı var, diye sormaktan kendimizi alamıyoruz.

Bazı dinciler seks açlığı mı çekiyor
Telefonuma gelen bir tiwit videoda “23 DERECE @yirmiücderece” yazılı mesajda şöyle yazıyordu: “Şarkıcı Gülşen’i ahlaksızlıkla suçlayıp, “madem güzelsin yüzünü sergile k.çını niye sergiliyorsun?” diyen İsmailağa cemaatinden Hüseyin Çevik’in cennet fantazisi pes dedirtti, (sakallı başında kırmızı sargılı bir kişi (Hüseyin Çevik’miş) şöyle vaaz ediyordu:  
           “Bir huri dünyaya tükürse dünyadaki bütün okyanuslar denizler, göller, nehirler hepsi bal olur tadından içilmez. Bir huri başındaki yaşmağı dünyaya sallasa onun kokusunda dünyadaki herkes keyiften bayılır. Bir huri kolundaki bilezikleri dünyaya sarkıtsa güneş söner ay söner yıldızlar söner. Bir huri dünyaya inse dünyadaki bütün erkekler onunla evlenmek için kendini öldürür, hepsi 18 yaşında hepsi bakire, her cinsel ilişkiden sonra tekrardan bakire oluyorlar hepsi de tomurcuk memeli. Onun üstünde 70 kat elbiseli hepsi de şeffaf elbiseli ama hepsi sinek kanadı gibi şeffaf ama ayrı ayrı renkte olacak, o kadar ince ki teni görülecek”. 

Ömer Hayyam bin yıl önce bunu görmüştü

Bin yıl önce devrin böylesine sapık tavırlı kişiler için büyük İslam düşünürü, filozof, şair, astronom Ömer Hayyam (1048-1131) mısralarında şöyle eleştiriyordu:
Irmaklardan şarap akacak diyorsun
Cennet-i ala meyhanemimdir?
Her mümine huri diyorsun,
Cennet-i ala kerhanemidir”.
Birtakım dinci dernek, vakıf ve yurtlarda çocuk tacizlerinin söylendiği, dinci bir vakıfta 6 yaşındaki bulluğa bile ermemiş bir küçük çocuğun 29 yaşındaki bir vakıf müridi ile evlendirildiğinin ortaya çıktığı şu günlerde, Sözcü’de yazan Rahmi Turan abimizin “Cennetteki huriler ve Nuri’ler” başlıklı yazısından alıntıladığımız şu anlatımları görünce dehşete kapılmamak mümkün değildir.
İlahi ölçülere uygun cinsel hayatın, ibadetin bir bölümü olduğunu” söyleyen İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan ilahiyatçı hatip Ali Rıza Demircan yazdığı “İslam’a göre cinsel hayat” adlı kitapta anlatıldığına göre, cennet, kadın, huriler erkekler ile ilgili “kuşaktan aşağı” anlatımla sapıklığa varan düşünlerini kitabında yansıtıyor.  İlahiyatçı Hatip Ali Rıza Demircan’ın sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan böylesine cinsel içerikli vaazları verdiğini izlemişsinizdir.
İşte imam-hatip Demircan bu kitabında yer yer müstehcen, sanki Cennete gidip gelmiş bunları yaşamış gibi şunları yazmakta.
“Cennette kadınlar cinsi münasebette bulunduktan sonra yine bakire olacaklardır”.Acaba bakirelik kızlık zarını bir tıp doktoruna diktiriyorlar mı ki!
Dünyada birçok İslam ülkelerinde dört evliliğe onay verilirken ve kadınlar ikinci bir dışlanmış yaratık olarak görülüğüne ve kadın hakları gözetilmediğine göre, demek ki Cennette de kadın hakları tamamen yok demektir.
Cennette her erkeğe 100 erkek kuvveti verilecektir”. Aman Tanrım, Cennette cinselliği artıran viyagra fabrikası mı var ki!
Cennete giren kadın, dünyada din uğruna şehit olan erkeklere verilecek, fakat kadın orada 5 erkek istemeyecek, sadece bir erkek isteyebilecek ama o adamın gücü 5 erkek gücü olacak, ona her türlü zevki tattıracak”.
“Cennete giren erkeklerin cinsel uzuvları eğilmez olup hep dik kalacak
“Erkek hem karısıyla hem de hurilerle sabahtan akşama kadar cima (seks) yapacak”. Aman Tanrım, dünyada bir erkeğin karısından başka bir dişi cinsle cima (seks) yapmasına biz zina demiyor muyduk? Demek ki Cennette zina serbest mi oluyor.
Bu anlatılan sapıklıklar ne Kuran da ne de başka bir din kitabında anlatılması mümkün değildir. İşte sapıklığa varan anlatımları imamlardan duyunca kendi kendimize, acaba bazı dincilerde seks açlığı mı var, diye sormaktan kendimizi alamıyoruz.
Bu anlatılanlar erkeklerin hoşuna gideceği görünse de kadınları bile dinci mücahit savaşçılarına seks malzemesi olmanın Tanrı huzurunda sevap olacağı telkin edildiğini gösteren yaşanmış bir olayı hatırlatalım. Suriye’nin karışmaya ve dinci terör gruplarının oluşmaya başladığı 2010 lu yıllarda, Suriye’nin bazı bölgelerinde El Kaide, HTŞ, IŞİD gibi güya din adına savaşan mücahitlerin savaşına katkıda bulunmak için, erkek militanların seks ihtiyaçlarının karşılanmasının sevap olacağı telkin edilen Kuzey Afrika’nın bazı bölgelerinden Müslüman kadınlar, Türkiye üzerinden gruplar halinde Suriye’deki din adına savaşan mücahitlere gidiyorlardı. Ne ki bizdeki tarikat, cemaat odaklarında öylesine iğrenç “badeleme”(1) olaylarını duyuyoruz ki, tekkenin şeyhine karısını bile “badeleme”ye götüren kocalara bile rastlıyoruz. Böylece Bunlar o zaman gazetelerimize bile yansımıştı.
Böylece görüldüğü gibi cahil gerici toplumlar insanlar, çıkarcı dinciler tarafından kadın olsun erkek olsun yukarıda anlatılan cahil din adamlarının telkinlerinde olduğu gibi, canlı bomba yanında, seks malzemesi olarak bile kullanılabileceklerine tanık oluyoruz.  Bu anlatılan huri masalları ile cahil insanları bu dünyadan vaz geçirip öbür dünyaya bağlamak için çalışmadan, kazanmadan yaratmadan soğutarak vaz geçirerek öbür dünya cennetine yönlendiriliyorlar. Çağdaş dünyada bütün Müslüman ülkelerin geri kalmasına bir bakın. Günümüzde de oy, siyasi rant peşinde olan siyasi iktidarlar da bu çağ dışı gerici eylemlerin doğduğu tarikat ve cemaatlere göz yumarak, destekleyerek ülkede yıkıcı, geri bıraktırıcı, sömürücü bataklık yaratıyorlar.    

Cevat Kulaksız kulcevat599@gmail.com
Dipnotlar

(1)Badeleme, şeyhin tarikat liderinin cinsel organını insanlara emzirmesi.

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget