Bulutlar olmasa yağmur yağar mıydı hiç?

Bulutlar olmasa yağmurlar olur muydu?Düşündünüz mü hiç?Bulutlardan koparak yeryüzüne düşen, kendisine değdiği ve dokunduğu için, kör gözleri sadece y

Bulutlar olmasa yağmur yağar mıydı hiç?
Bulutlar olmasa yağmurlar olur muydu?


Düşündünüz mü hiç?


Bulutlardan koparak yeryüzüne düşen,  kendisine değdiği ve dokunduğu için, kör gözleri sadece yağmuru görebilen insanoğlu, kerameti hep yağmurda görür, onu yağdıran bulutları göremez. 


İşte, bugünlerde hakkında verilen haksız mahkumiyet kararı ile mağdur olduğu için ismi daha da ön plana çıkan İMAMOĞLU da;  insanlar tarafından,  yağmur misali doğrudan İMAMOĞLU'nu görüp ona methiyeler düzmekteler, ortak aday İMAMOĞLU olmalıdır sözü,  daha sık ve yüksek sesle tekrarlanır olmuştur. 


İMAMOĞLU yağmurunu yağdıran,  sürekli arkasında duran ve ona destek olan,  yağmura karşılık bulut diyebileceğimiz KILIÇDAROĞLU'nun da,  yağmuru yağdıran bulutlar gibi esamesi okunmamakta ve kendisine büyük bir haksızlık yapılmaktadır. 


Deniyor ki; İMAMOĞLU'nun hitabet gücü iyiymiş ve gençmiş, hep zarfa bakmaya alışmış gözlerimiz, zarfın içinde ne var ona hiç bakmıyoruz. 


KILIÇDAROĞLU'nun zarfı biraz sararmış ve buruşmuş olabilir yaşı gereği, o zarfın içinin kalitesi ve değeri  ise,  asla tartışılamaz. Yaşı ve devlet yönetimindeki ve politikadaki deneyimleri,  asla inkar edilmemeli ve kendisine karşı haksızlık yapılmamalıdır. 


Aklından ve beyninden bir özürü olmadığı sürece, sürekli gençlik ön plana çıkarılmamalı ve mutlak tercih nedeni sayılmamalı, bir gün hepimizin yaşlanacağı unutulmamalıdır. 


Kaldı ki; herkesin gençliği ve yakışıklılığı;  kendisine ve eşine ait özel bir konu olmalıdır, bize göre.

Güner Yiğitbaşı

17/12/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget