Altı (6) Yaş, Tersinden Yazarsak Dokuz (9) Bile Değil

Evet, altı yaşında bir kız çocuğu, daha ana okulu çağında, ilk okul yaşında dahi değil. Daha bebek sayılır, ana kuzusu bir çocuk.

Altı (6) Yaş, Tersinden Yazarsak  Dokuz (9) Bile Değil
Evet, altı yaşında bir kız çocuğu,  daha ana okulu çağında, ilk okul yaşında  dahi değil. 

Daha bebek sayılır, ana kuzusu bir çocuk. 

Koca şefkatine değil, ana ve baba şefkatine muhtaç henüz. 

Daha cinsel organları gelişmemiş, cinsellik nedir bilmeyen,  altı yaşında bir kız çocuğu. 

Bu masum kız çocuğunu; iddiaya göre, babası,  tarikat bağı ve inanışı nedeniyle,  kendisinden yaşça beş katı büyük,  29 yaşındaki bir tarikat mensubunun koynuna atmış. 

Ne büyük bir rezillik ve sapıklık, hem baba, hem o rezil adam ve hem de tarikat ve İslamlık adına. 

Bu ve buna benzer rezilliklere karşı, galeyana gelerek bir aydın olarak, klavyenin başına geçerek kızgınlıkla, tehevvürle hakaret amacı ve kastı taşımadan yazılar yazıyoruz ve biz suçlu oluyoruz bu ülkede. 

Daha önce yazdım, okurlarım biliyorlar. Bir üniversite öğretim üyesi de geçtiğimiz yıllarda, üniversiteler fuhuş yuvasıdır diyerek, üniversitede okuyan genç kızlarımızı fahişelikle itham etmişti ve biz yine tehevvürle klavyenin başına geçerek, hakaret amaçlı olmamak üzere, dikkat çekmek amacıyla, tırnak içinde “O zaman siz de gavat ve pezevenk olmuyor musunuz?” diye soran bir makale yazmıştık. Kızlarımızı fahişelikle suçlayan bu zat, kendisine hakaret amaçlı yazmadığımız yazımızdan ve sorduğumuz sorudan incinmiş, şerefi ve onuru küçük düşmüş,  bizi savcılığa şikayet etti ve yargılandık, para cezasına mahkum edildik, sabıkalındık maalesef. 

Evet, bunlar altı yaşındaki kız çocuğunu koynuna alarak yatarlar,  cinsel saldırıda bulunurlar, üniversite öğrencisi genç kızlarımızın okudukları üniversiteleri fuhuş yuvası olarak itham ederler, bundan utanmazlar, gururları ve onurları incinmez, buna karşılık,  kendilerini haklı olarak eleştirenleri, bize hakaret ediyor diye şikayet etmekten geri durmazlar. 

Cinsellik nedir, sevişmek. cinsel ilişki nedir bilmeyen,  şehvet duygusu gelişmemiş küçücük kıza;  tek yanlı olarak, hayvani hislerini tatmin etmek için cinsel saldırıda bulunmaktan nasıl zevk aldın be adam? Cinsel ilişkinin,  bu ilişkiden zevk almanın da bir raconu var, sapık ilişkiden zevk alana ne denir bilemiyorum. 

Bu tür sapıkların beyinleri de,  hakim olamadıkları penislerinin başı kadar küçük olmalı, penis beyinli bunlar, bu nedenle de penislerinin esiri olmuş bu sapıklar.  

Çok yazık. 

Bazı tarikat,  dini cemaat ve vakıflar içinde maalesef sıkça vuku bulan bu tür cinsel sapıklık ve saldırılar, Müslüman geçinen bu tür insanlar yüzünden, aynı zamanda İslam dinine de çok büyük zararlar veriyor unutmayınız. 

Bunlara karşı savaş açan ATATÜRK,  ne kadar isabetli bir karar vermiş.

Güner Yiğitbaşı

08/12/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget