Yağmur Tamam Sırada Dolar Ve Döviz Duası Olmalı

Yağmur Tamam Sırada Dolar Ve Döviz Duası Olmalı Başkan, haydi bekliyoruz Türk Milleti olarak, bir dua edip üfle de, hazinemiz parasızlıktan kurtuluver

Yağmur Tamam Sırada Dolar Ve Döviz Duası Olmalı
Millet aya biz yaya. 

Millet, çağdaş bilime dayalı eğitim yaparak kalkınıyor, sürekli iyiye ve ileriye doğru  gidiyor, biz ise; dinin dogmatik ve katı esaslarına dayalı,  düşünmeyi, sorgulamayı, yenilenmeyi ve pozitif bilimi öngörmeyen dini eğitimi,  giderek yaygınlaştırmanın uğraşı içindeyiz. 

Bu nedenle;  ne düşünce, ne bilim ve ne de sanayileşme yönünde bir adım ilerleyemiyor ve sürekli gerilere gidiyoruz. 

Bu sene;  küresel ısınmaya,  doğayı hoyratça kullanmaya dayalı olarak,  havalar kurak gitti ve bir türlü mevsim yağmurlarını yaşayamadık. 

Eksik olmasınlar,  bizim Diyanet İşleri Başkanımız da olmasa, yağmursuzlukdan barajlar kuruyacak ve susuzluktan kırılacaktık. 

Milletimizi düşünen, her şeyi bilen, nefesi ve dini bilgileri kuvvetli Diyanet İşleri Başkanımız devreye girip,  Cuma hutbesinde camilerimizde yağmur duası yaptırdı da,  Allah'a derdimizi iletti ve ülkemiz birden yağmura kavuştu, ben de Kuşadası'ndayım ve şu anda ve iki günden bu yana sürekli yağmur yağıyor, Diyanet İşleri Başkanımızdan Allah razı olsun,  tuttuğu altın olsun!

İroni bir yana, şu Diyanet İşleri Başkanının yaptığı maskaralığa bir bakar mısınız?

Meteoroloji, ülke çapında aşırı yağmur yağacak uyarısı yapmış olmasına rağmen, bir mucize yaratma peşinde koşan ATATÜRK düşmanı Diyanet İşleri Başkanı, yağmur duası yaptırıyor ve bir doğa hareketi olan yağmurun yağışında bile,  din simsarlığına soyunuyor. 

Ülkemizde, dinin siyasete karıştırılması yetmiyormuş gibi; din,  şimdi de yağmura, doğa olaylarına bulaştırılıyor ve istismar ediliyor. 

Diyanet İşleri Başkanına buradan bir öneride bulunuyoruz. 

Merkez Bankasının dolar ve döviz rezervleri eksilerde, hazine bomboş, yağmuru dua ile yağdırdığına göre, o kuvvetli imanını ve nefesini bir de dolar ve dövize kullanıp şöyle derin bir üflemede bulunsa da, Merkez Bankasının kasaları dolar ve dövizle doluverse,  fena mı olur?

Başkan, haydi bekliyoruz Türk Milleti olarak, bir dua edip üfle de, hazinemiz parasızlıktan kurtuluversin!

Allah, sizlere akıl fikir versin!

Hepinize iyi, güzel ve keyifli pazarlar. 

Güner Yiğitbaşı

13/12/2020

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu


Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget