Olsa Olsa Bazı Sözde Din Adamları Özel Ev Olarak Kullanmış Olabilirler

Bre kafir, utanmaz ve alçak sözde öğretim üyesi, bir AKP militanı olarak CHP'ye iftira atacaksan dahi, başka bir iftira bulamadın mı? Sen gerçekten Müslüman ols

Olsa Olsa Bazı Sözde Din Adamları Özel Ev Olarak Kullanmış Olabilirler
İslam dininin, din istismarcılarından çektiğini hiç kimse çekmemiştir.

Şu anda ülkemizde ve  tüm İslam aleminde Kuran'a dayalı  gerçek İslam dini asla uygulanmamaktadır.

İslam dini; yüce Allah'tan saptırılmış, imam tabir edilen sözüm ona  bazı ulema din adamlarının yorum ve anlayışlarıyla yeni bir kalıba sokulmuş ve tanınmaz hale gelmiş bir din durumundadır.

Dikkat ederseniz Peygamberimiz Hazreti Muhammed'den  sonra gelen hiçbir halife, normal eceliyle yatağında ölmemiştir.

İslam dini, bugünün siyasi partileri gibi, çeşitli mezheplere ve tarikatlara ayrılmış ve bir siyasi güç haline getirilmiştir. Peygamberimizin torunu Hazreti Hüseyin,  Emevi lideri tarafından Kerbelada öldürülmüştür. Gerçek İslam dininde, siyasi güç elde etmek amacıyla, bir Müslüman'ın, hem de Müslüman olan bir diğer kişiyi öldürmesi ve  Allah’ın  verdiği canı alması var mıdır?

İslam dini politize  edilmiş ve gerçek amacından saptırılmış olup, günümüzde de aynı sapkınlık devam etmekte ve İslam dini politik rant elde etmek için kullanılmaktadır.

Çanakkale 18.Mart Üniversitesinin Müslüman geçinen bir sözde öğretim üyesi kafir tarafından, gerçek olmadığını bildiği halde, sırf iftira amacıyla, camilerimizin CHP iktidarı döneminde ahır ve genelev olarak kullanıldığı  iddia edilmiştir.

Ne kadar gerçek dışı ve  günah bir iddia ve iftira.

Dinini seven gerçek bir Müslüman, bu iddia gerçek dahi olmuş olsa, bu iddiayı gündeme getirmez ve camilerin genelev olarak kullanıldığını deşifre etmez. Hele hele, bu iddia gerçek dışı ise, şuyuu vukuundan beterdir düşüncesiyle, hiç, ama hiç dile getirmez.

Bre kafir, utanmaz ve alçak sözde öğretim üyesi, bir AKP militanı olarak CHP'ye iftira atacaksan dahi, başka bir iftira bulamadın mı? Sen gerçekten Müslüman olsan, mensubu olduğun dinin mabedi olan camilerle genelevleri  asla yan yana getirmezdin.

İslam düşmanı, kafir ve alçak sözde öğretim görevlisi; “bazı din adamları, utanmadan zina yapmak için camileri özel evleri gibi kullandılar ve günümüzde de  hala kullanmaya devam ediyorlar” deseydin, iyilerini tenzih ediyorum ama, uçkuruna düşkün sapık sözde din adamlarının kol gezdiği ülkemizde bana göre daha inandırıcı olurdun ve sana hak verebilirdim.

Alçak ve kafir; şayet, sen Müslüman isen, ben Hristiyanım.

04/03/2018
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Güner Yiğitbaşı

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget