Sünnetliler Sünnetsizler - Cevat Kulaksız

Atatürk’ün sünnetsiz olduğunu nereden biliyorsun be kadın, adamın altına mı yattın, diyeceğim ama bu olanaksız. Ne ayıp, uğraşacak başka bir iş bulamadın mı

Sünnetliler  Sünnetsizler - Cevat Kulaksız
Arkadaşlar, internette dolanırken başını değil, beynini bohçalamış Serap ismindeki bir türbanlı kadının “Atatürk’ün sünnetsiz” oluşuna değinen  sosyal paylaşım sitesindeki hezeyanlarını okuyunca çok şaşırdım. Bu dincilerin işi gücü, meyilleri kuşaktan aşağı işler. Bu dincilerin eylemlerine bakın,  yok 9 yaşındaki çocukla evlenme, yok tecavüzler, 3-4 kadınla evlenmeler, “muta nikâhı”  bunları teyit eden fetvalara bakın.
İşte bu paylaşım sitesindeki resimle yazıyı ve öteki kuşaktan aşağı işleri görünce, biraz da utanarak,  ben de buna katkıda bulunmak, yanıtlamak istedim.
Atatürk’ün sünnetsiz olduğunu nereden biliyorsun be kadın, adamın altına mı yattın, diyeceğim ama bu olanaksız. Ne ayıp, uğraşacak başka bir iş bulamadın mı?  Madem kuşaktan aşağı işler senin türbanlı beynini meşgul ediyor,  şimdi seni şaşırtan bazı gerçeklerle yanıt vermek istiyorum. Önce şu medyadan aldığımız olaylara bakalım.
Ülkemizde kuşaktan aşağı işler konuşuldukça,  bu işlere kafa yoruldukça, ne yazık ki tecavüz olaylarının arttığını görüyoruz. Öyleyse türbanlısı, sakallısı bilmem nelisi, kuşaktan aşağı ileri bırakalım, konuşmayalım, kendimizi faydalı işlere yöneltelim. Sünnetli de sünnetsiz de birbirinden ne fazla, ne eksik, insanı çağdaş insan yapan aldığı eğitim ve kültürdür. Ne yazık ki aşağıdaki kaynaktan aldığımız verilere göre, ülkemizdeki tecavüz olayları insanı utandıracak görünümdedir:
“Türkiye’de son 10 yılda ciddi oranda arttığı belirtilen taciz ve tecavüz vakaları her gün yeni bir olayla karşımıza çıkıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı verilerine göre son 15 yılda 241 polis, 91 asker, 17 özel timci, 15 korucu, 45 gardiyan tecavüzden yargılandı. Fakat hiçbiri ceza almadı. Ayrıca kadınları istismar eden erkeklerin yüzde 83’ünü de eşler oluşturuyor.
Sadece 2002-2008 arası 62 bin kadına kayıtlara geçen tecavüz olayı yaşanırken, tecavüze uğrayanların yüzde 50’si 18 yaş altında ve bunlardan yüzde 10’u erkek çocuktur. 5–10 yaş arası çocukların yüzde 55’i ensest mağdurudur. 10–16 yaş arası çocukların yüzde 40’ı ensest mağdurudur. Cinsel saldırganların yüzde 75’i tanıdık biridir. Ensest olaylarında faillerin yüzde 50’si öz baba, sırasıyla da amcalar enişteler, ağabeyler, dedeler ve dayılardır. Acil yardım hattını arayan kadınlardan yüzde 57’si fiziksel şiddete, yüzde 46,9’u cinsel şiddete, yüzde 14,6’sı enseste ve yüzde 8,6’sı tecavüze maruz kaldı.
TÜİK verilerine göre tecavüz ve taciz gibi cinsel saldırı suçlarında son beş yılda yüzde 30 artış meydana gelmiştir. Buna göre; 2006’da 528, 2007’de 473, 2008’de 577, 2009’da 652 kadın tecavüze uğrarken,
2006 yılında 489, 2007 yılında 540, 2008 yılında 589, 2009 yılında 624 cinsel taciz olayı yaşanmıştır”.

Her yıl 10 bin kadın tecavüze uğruyor’(1)
Bu duruma göre ülkemizde her gün 41 kadın tecavüze uğruyor demektir. Bu yazıyı yazdığım saatlerde bir TV kanalı, 17.02.2018 günlü bir haberinde, “Türkiye’de 2017 yılında 387 çocuğun tecavüze-cinsi istismara uğradığını ve böylece her gün bir çocuğun cinsel istismara uğradığının” haberini veriyordu.  İşte sünnetliler diyarında böylesine kuşaktan aşağı sünnetli, sünnetsiz sözleri, söyleşileri yaygın olduğu için, yukarıda görüldüğü gibi tecavüz olayları da artıyor.
Söyler misin, dünyada en çok icat yapıp insanlara hizmeti dokunanlar sünnetsizler mi Sünnetliler mi? Mesele sünnet değil, mesele akla, bilime, teknolojiye sarılmaktır. Bunu yapan milletler bilgi çağımızı yaratanlardır. Dünyada sünnetli 57 İslam ülkesi var, hepsi birbirinden fakir, sefil, perişan; en çok terör onlardan çıkıyor. Sünnetliler savaşının yoğun olduğu Suriye’de bir sünnetli terör örgütü öbür sünnetli terör örgütünü azılı düşman görüyor, adamlar karşı tarafın kanını içiyor, göğsünü yarık kalbini yiyor. Sünnetli adam gönüllü canlı bomba olup, kendini parçalatarak tanımadığı insanları da katlediyor.  Niye biliyor musunuz, sünnetli vatandaş öylesine cennet cehennem, huri kızları telkinleri ile şartlandırılıyor ki, bu tür cihatla ölünce cennete gideceğini ve de nice huri kızları ile kuşaktan aşağı işler yapacağını umuyor ve o hayalle efsunlanıyor.  İşte sünnetliler içinde böylesine barbar insanlar çıkıyor. Bunun tek nedeni cehalettir. Bu dünyada cehalet kadar karanlık bir şey yok. Sünnetli diyarlardaki yayınlanan gazetelere, kitaplara, okuma yazma oranlarına bir bakarsanız, sünnetliler sünnetsizlerden çok daha gerideler. Çünkü sünnetliler diyarı cehalet, sefalet üretiyor. O zaman da sünnetliler, sünnetsizler kadar bilgili, kültürlü olmalıdırlar. Bu 57 kadar sünnetli ülkelerinde her alanda üretim yok, tarım ürünlerinden tutun da bilim-teknoloji ürünlerine kadar her alanda korkunç bir uçurum var.

Sonra şunu kafana iyice sok, sünnetli İslam ülkelerden milyonlarca insan yurdunu yuvasını bırakıp sünnetsiz Batı ülkelerine niye gidiyorlar, senin anlayacağın şekilde sorayım, neden gâvur dediğiniz ülkelere gidiyor. En zengin görünen Müslüman ülkesi Suudi Arabistan'a neden gitmiyorlar da Sünnetsiz ülkelere göç etmek için yollarda perişan oluyorlar. Çünkü Suudi Arabistan gibi sünnetli ülkelerde insan hakları yok, adalet yok, refah seviyesi perişan. Ama o sünnetsiz ülkelerde refah ve adalet zirvede, insan haklarına saygı var. Kafasını dinsel hurafeyle dolduranlar bunları iyi düşünmeli. Oraya buraya lüks cami yapmakla, okulların hepsini imam hatip yapmakla ülke kalkınamaz, ancak cahiller kandırılır. Ey beyni türbanlılar artık çağdaş gerçeği görün artık.

Sünnetliler  Sünnetsizler - Cevat Kulaksız
Mesela sünnetsiziler ülkesi Hollanda, sünnetliler ülkesi ve de tarım ülkesi Türkiye’ye göre kat kat tarım ürünleri ihraç ediyor. Oysa Hollanda, bizim Konya ilimiz kadar; yine Konya ilimiz kadar tarım arazisi artık ekilip dikilmiyormuş. Mesele sünnet ise, görüyor musun sünnetli ile sünesiz farkını. Öyleyse bırakın bu kuşaktan aşağı işleri, sünneti falan, bilime, kültüre, daha çok çalışmaya yönelin.

Cevat Kulaksız 

SONNOTLAR
(1)https://dagmedya.net/2013/08/23/tuik-her-yil-10-bin-kadin-tecavuze-ugruyor/

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget