Fazla Naz Aşık Usandırır Unutmayınız

Altılı masayı, pardon yeni adıyla Millet İttifakını bir kez daha uyarıyoruz. Fazla naz aşık usandırır diye güzel bir atasözümüz vardır biliyorsunuz.

Fazla Naz Aşık Usandırır Unutmayınız
Altılı masayı, pardon yeni adıyla Millet İttifakını bir kez daha uyarıyoruz. 


Fazla naz aşık usandırır diye güzel bir atasözümüz vardır biliyorsunuz. 


Ortak adayınızı açıklamak için hiçbir mazeretiniz kalmadı. 


Ne diyordunuz ERDOĞAN'a?


Seçim tarihini açıkla, bizim adayımız belli,  ertesi günü açıklarız. 


Adam açıkladı işte, 14. Mayıs söz milletin diyerek,  seçim tarihini açıkladı ve size gollük bir de pas attı. 


Muhalefetin hakkı olan; ”yeter söz milletin” seçim sloganını size hatırlatarak ve hediye olarak sunarak,  seçim tarihini açıkladı. 


Millet İttifakı olarak yol haritanızı, 240 sayfalık ortak politikalar mutabakat belgenizi de görkemli bir törenle açıkladınız. 


Adayınızı açıklamak için ne kaldı ki?


Aslında adayınızı, mutabakat belgesini açıkladıktan hemen sonra,  o kalabalık tören salonundan açıklayabilirdiniz. 


Ama, ortak aday konusunda aranızda hala bazı pürüzler var. Halkımız, adaydan önce yol haritanız olan mutabakat belgesinde açıkladığınız yapacaklarınıza bakarak sizlere oy verecek, buna rağmen bu gerçeği kabul etmiyorsunuz ve aranızdan bazıları hala seçilecek aday saçmalığında ısrar ediyor olmalı ki; ortak adayı bir türlü açıklayamıyorsunuz. 


Son toplantınızda altılı masayı Millet İttifakı haline getirdiniz, bu duruma göre ortak listelerle seçimlere girmeyi düşünüyorsunuz. Bu da çok sorun çıkaracak aranızda, bu nedenle milletvekili pazarlıklarında ellerini sağlam tutmak isteyenler, ortak adayı bir koz olarak ellerinde tutmak isteyecekler ve ortak adayın belirlenip açıklanması sanırım 13. Şubat da da mümkün olmayacak, milletvekilleri aday listelerinin belirlenmesi beklenecek gibi. 


Bu konuda her kafadan bir ses çıkmaya devam ediyor. 


KILIÇDAROĞLU; 14 Mayısta seçim kazanarak Cumhurbaşkanı olmuş gibi 15. Mayısta “ben Kemal geliyorum” diye telefon açarak çetelerden hesap sormaya başlayacağını açıkladı, altılı masa ise hala suskun. 


Bu koşullarda, bu vakitten sonra altılı masada aday belirlemede bir sorun çıkarsa, çiftlerden birinin nikah masasında evlendirme memuruna sürpriz bir şekilde hayır demesi halinde nikaha gelen davetlilerde oluşan soğuk duş benzeri bir soğuk duşa uğrayacağımızdan endişe etmeye başladım, inanın. 


Kusura bakmayınız ama,  çok şaşkınsınız ve artık gerçekten canımızı sıkmaya başladınız, usandırdınız artık.

Güner Yiğitbaşı

01/02/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget