Şehitlerimizin Kanlarından Siyasi Çıkar Sağlamayı Bırakınız

Şehitlerimizin Kanlarından Siyasi Çıkar Sağlamayı Bırakınız 13 vatan evladı asker, polis ve Mit görevlileri, ulus olarak ciğerlerimizi yaktı, acımız

Şehitlerimizin Kanlarından Siyasi Çıkar Sağlamayı Bırakınız
Kuzey Irak Gara bölgesindeki PKK mağaralarında katledilen 13 vatan evladı asker, polis ve Mit görevlileri, ulus olarak ciğerlerimizi yaktı, acımız çok büyük. 

Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. 

Acımızın büyüklüğü, bazı gerçeklerin göz ardı edilmesine neden olmamalıdır,  iktidardaki gerçek suçluların, suçluluk psikolojisi ile kendi suçlarını muhalefete ve sosyal medya kullanıcılarına atma gayretlerini kınıyoruz. 

Kimdir,  şehit edilen bu 13 vatan evladı?

Hepsi,  2015 ve 2016 yıllarında ülkemizde yolları kesilerek hain PKK militanları tarafından kaçırılan,  beş,  altı yıl boyunca rehin olarak tutulan ve kurtarılmayı bekleyen polis ve askerlerimiz. 

Kendi ülkemiz topraklarında, bu vatan evlatlarının illegal hain PKK militanları tarafından güpegündüz yollarının kesilerek kaçırıldıklarında,  iktidar olan kimlerdir, kendi ülkemizi polis ve askerlerimizin dahi can güvenliklerinin ve özgürlüklerinin olmadığı,  eşkıyanın kol gezdiği güvensiz ortamı sağlayan kimlerdir?

Barış süreci adı altında, o yıllarda meydanı bu hain PKK teröristlerine terk eden, onlara bu cüreti sağlayanlar kimlerdir?

Aradan geçen beş altı sene gibi uzun süreye rağmen, PKK'nın elinde rehin tutulan vatan evlatlarını, diplomatik yaklaşımlarla, sağ salim kurtaramayan kimlerdir?

Altı yıldır sabrettiniz, kurtaramadınız, şimdi karda kışta, olumsuz hava  şartlarında, çok özel ve incelik, gizlilik ve büyük bir başarı isteyen, kesin istihbaratlara dayalı, ani ve nokta operasyonu yapma yerine, davul zurna ile ilan ettiğiniz genel ve başarısız askeri bir operasyonla, rehineleri kurtarmayı planlamak,  kimin veya kimlerin dahiyane fikridir? Açıklamak zorundasınız. 

Biz artık,  onlardan da elli kişiyi öldürdük, şehitlerimizin kanı yerde kalmadı açıklamalarınızdan bıktık, biz bağcı dövmek değil,  üzüm yemek, şehit vermemek istiyoruz artık. 

Sizlerden,  bu soruna kalıcı ve kesin bir çözüm bulmanızı, bataklığı kurutmanızı, sivrisineklerle uğraşmamanızı istiyoruz. 

Bırakın, şehit kanlarından siyasi çıkar sağlamayı, hamaset yapmayı, muhalefeti PKK destekçiliği ile suçlayarak zeytinyağı gibi suyun üzerine çıkmayı, insan olun utanın biraz. 

Şehitlerimizin haklarını savunmak, başka şehitler vermemek için, acı içinde bu satırları yazıyoruz, sakın ola ki; sizleri haklı olarak eleştirdiğimiz için, bizi de PKK yanlısı ve propagandisti olarak suçlama aymazlığına kalkmayınız, ne kadar inkar ederseniz ediniz, gerçek suçlu ve PKK yandaşı sizlersiniz. 

Sicilinize bir bakın, görsel ve yazılı medyayı geçmişe doğru bir tarayın, PKK'nın değirmenine su taşıyanların, daha yakın bir tarihte,  İstanbul seçimleri öncesinde, siyasi çıkarlarınız için PKK liderinden mektuplar devşiren, PKK liderlerinden Osman Öcalan'ı devlet televizyonuna çıkararak konuşturan ve PKK'nın propagandasını yapanın,  kendiniz olduğunu açıkça göreceksiniz. 

Bir tutarlı ve adil olun, karar verin artık,  ne yapacağınızı bilelim, politik çıkarlarınız için her yolu mubah gören politikalarınızdan vaz geçin, biraz dürüst olun. 

Bay Kemal ve sosyal paylaşım siteleri suçluymuş,  13 vatan evladının şehit edilmesinden. 

Pardon ya, siz bu ülkeyi yöneten, PKK terörünün önlenmesinden sorumlu, iktidarda olan kişiler  değil misiniz, sizler iktidarın nimetlerinden yararlanan, sorumluluğunu ise,  ana muhalefete ve sosyal medya kullanıcılarına yıkan sorumsuz kişiler misiniz?

Nerede o bolluk ve sorumsuz iktidar, var mı Dünya da bir örneği?

İster kabul edin, ister etmeyin, yaklaşan seçimlerde düşen oylarınızı yükseltebilmek ve iktidarda kalabilmek,  siyasi çıkar elde etmek amacıyla giriştiğiniz başarısız bir operasyon sonunda,  13 vatan evladı maalesef hain PKK militanları tarafından, göz göre göre şehit edildiler. 

Halkımıza müjde sunmayı beklerken, müjdeli (A) planınız ne yazık ki gerçekleşmedi, acılı (B) planınızı halkımıza duyurmak da, her zaman yaptığınız gibi, Malatya Valisine düştü. 

Acılara sığınarak, muhalefete baskı ve tehditler savurarak, başarısızlıklarınızı örtbas etmek, gerçekleri gizlemek,  daha büyük acılara neden olacaktır,  sakın unutmayınız. 

PKK vahşetini lanetliyoruz. 

Güner Yiğitbaşı

15/02/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget