T. C. Devleti Katar'a İpotek Mi Ediliyor?

T. C. Devleti Katar'a İpotek Mi Ediliyor? T. C. Devletinin hazinesini paypas eden, topraklarını ve Cumhuriyetin tüm ekonomik değerlerini Katar'a satan

T. C. Devleti Katar'a İpotek Mi Ediliyor?
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi;  bu ülkenin anayasal bir yönetim şekli midir, yoksa Türkiye Cumhuriyeti Devletinin,  ERDOĞAN ailesine aidiyetini tescilleyen bir tapu senedi midir?

ATATÜRK'ün kurup bizlere emanet ettiği T. C. Devleti; topraklarıyla ve ekonomik değerleriyle,  Konya ilimizden dahi küçük bir kabile devletine rehin ve ipotek mi edilmek istenmektedir?

T. C. Devletinin;  Türk Milletine ait egemenlik hakları,  Katar'a mı devredilmek istenmektedir?

Ülkemiz; hediye bir uçak ve alınan dolarlar karşılığında, Katar'a satılmak üzere midir?

Ülkemiz ve T. C. Devleti, tarihinde görülmedik şekilde,  sahipsiz mi kalmıştır?

T. C. Devletinin onurlu vatandaşları, asil Türk Milleti ve ATATÜRK gençleri, ATATÜRK'ün gençliğe hitabesinde ülkeyi emanet ettiği ve  muhtaç olduğu kudretinin,  damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu açıkça belirttiği   Türk Gençliği,  işin farkında değil midir, yoksa ATATÜRK'e ihanet içinde midir? 

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi,  neyin nesidir?

Köklü Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanında, Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi adı altında paralel bir devlet mi kurulmuştur da haberimiz yoktur?

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi; T. C. Devletinin hazinesini paypas eden, topraklarını ve Cumhuriyetin tüm ekonomik değerlerini Katar'a satan ve ipotek eden, T. C. Devletinin egemenliğini aşındıran, T. C. Devletinin hazinesini kayıt dışı, denetlenemeyen, hesap sorulamayan, tek adamın keyfine bırakan bir sorumsuzluk abidesi olarak karşımızda durmakta ve hiç kimsenin kılı kıpırdamamaktadır. 

Koskoca T. C. Devleti;  hazinemizi boşaltarak tam takır bırakan, ülkeyi borç batağına sürükleyen, bugün için ülkeyi batıdan borç dahi isteyemez duruma sokan tek adam tarafından,  bir ilimiz büyüklüğündeki Katar'a peşkeş çekilmektedir. 

Kanal İstanbul'un inşasındaki inadın temelinde, bize göre Katar yatmaktadır. 

Son olarak,  Katar'a Varlık Fonu bünyesindeki İstanbul Borsasının yüzde onu, ihalesiz satılmış olup, satış nedeni ve satış bedeli,  Türk Halkına açıklanmamıştır ve açıklanmayacaktır da. 

Şeffaflık yok edilmiştir. Halka ait olan değerlerin satış nedeni ve satış bedeli,  halktan gizlenmektedir. 

Şimdi, halkın yanında olan muhalefet partileri,  bu satışın nedenini ve bedelini,  tek adamdan soracak olsalar, verilecek cevap bellidir. 

Devlet sırrıdır,  açıklayamayız diyerek geçiştireceklerdir. 

Bunun neresindedir devlet sırrı,  Allah’ınız aşkına. 

Devlet, Türk Halkının kendisidir. 

Sır olan,  devlet sırrı değil, sizin;  sır olarak,  Türk Halkından gizlemeye çalıştığınız kirli oyunlarınızdır. 

Bu kirli oyunlarınızın, size özel sırlarının  açığa çıkması,  devletimizin ve halkımızın yararınadır. 

Devlet sırrı diye diye, ülke topraklarını ve değerlerini sata sata, bir gün gelecek ve devletimiz, bir sır gibi elimizin altından kayıp gidecektir. 

Bu millet size, saraylarınız, lüks makam otomobilleriniz, lüks ve ihtiyaç fazlası uçaklarınız, israfınız ve şatafatınız için,  ülkeyi ve değerlerini Katar'a satıp yiyesiniz diye oy vermedi, kendinize geliniz lütfen. 

Güner Yiğitbaşı

28/11/2020

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget