Aklını Başına Topla Recep Tayyip Erdoğan

Aklını Başına Topla Recep Tayyip Erdoğan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere herkes kavramalı ve aklını başına toplayarak, politik kaygılardan arınarak

Aklını Başına Topla Recep Tayyip Erdoğan
Kimse işi şakaya almasın lütfen, durum çok ciddi.
Bu Korona virüsü tüm Dünyayı sardı ve bizim ülkemizi de kıskacına aldı, siz bakmayınız açıklanan resmi rakamlara, bizden ileri ve medeni ve daha temiz ülkelerde bile bu kadar çok salgın olacak, geri kalmış tüm sınır kapıları kevgire dönmüş, tüm milletten insanın yaşadığı, göçmen kaynayan ülkemizde, virüs salgın halinde olmayacak öylemi? Buna çocuklar bile gülerler.
Felaket tellallığı ve halkı paniğe sevk etmek değil amacımız, işin ciddiyetini en başta bizi yöneten tek adam, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere herkes kavramalı ve aklını başına toplayarak, politik kaygılardan arınarak, en başta genel sokağa çıkma yasağı olmak üzere, sosyal ve ekonomik tüm tedbirleri alarak, derhal uygulamaya koymalıdır.
Yarın çok geç olabilir, insanlarımız telef ve zaten kırılgan olan ekonomimiz, yerle bir olabilir.
Bu salgın, zecri tedbirlerle dizginlenemezse, kontrol altına alınamazsa, hastalarımıza bakacak ve tedavi edecek doktor ve hastane dahi bulamaz hale geliriz ileriki günlerde.
Recep Tayyip ERDOĞAN; ülkesini ve milletini seviyor ve düşünüyorsa, virüse karşı alacağı sosyal, ekonomik ve kısıtlayıcı tedbirler yanında, halkın karşısına çıkarak, şu takıntı haline getirdiği, İstanbul’u yok edecek ve ülke ekonomisini mahvedecek, fakir ve işsiz halkı daha da fakir ve işsiz kılacak, Kanal İstanbul projesinden kesin olarak vazgeçtiklerini, bunun için ayırdıkları veya ayırmayı düşündükleri ödeneği, ülkenin öncelikli işleri ve korona virüsü salgını için alınacak olan sosyal ve ekonomik önlemler için kullanılacağını, açıkça hakkımıza açıklamalı ve virüs ile mücadelede halkımızdan talep edeceği fedakarlıkları hak etmelidir.
Biz ülkesini ve halkını çok seven sorumluluk taşıyan elli yıllık hukukçu bir aydın olarak, her türlü sorumluluğu yüklenerek, bu çağrıyı yapıyoruz.
Bu çağrıyı, bu ülkenin yetiştirdiği ve bu ülkede yaşayarak karnını doyuran bir kişi olarak, ileride vatanımıza ihanet etmiş olmanın rahatsızlığını duymamak için yapıyoruz.
Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'dan, işin ciddiyetini, halkımıza tarafsız bir Cumhurbaşkanı gibi önder olmasını, ilk iş olarak, şu Kanal İstanbul projesinden vaz geçtiklerini, ülkenin kısıtlı imkanlarını bu salgın hastalıktan korunmak için kullanacaklarını ivedi açıklamasını bekliyoruz.
Aksine bir davranışın ve bu salgının önlenmesi için alınması gereken tüm tedbirlerin alınmayarak, sadece halka sokağa çıkmamaları nasihatı yapılmasının, vatana ihanet olacağını buradan alenen ilan ediyoruz.
Türk Milleti, her türlü zorluğu aşacak güce ve morale sahiptir, bu virüs salgınından da kurtulacak ve ilelebet yaşayacaktır.

Güner Yiğitbaşı

26/03/2020
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget