Nedir bu meral hanım aşkı?

Hala İYİ Parti ve MERAL Hanım sevdası ve ısrarı. Evet Özgür ÖZEL'e sesleniyorum. Meral Hanım'ın kendisine ve partisine bir faydası mı kaldı ki, Me

Nedir bu meral hanım aşkı?
Hala İYİ Parti ve MERAL Hanım sevdası ve ısrarı. 


Evet Özgür ÖZEL'e sesleniyorum. 


Meral Hanım'ın kendisine ve partisine bir faydası mı kaldı ki, Meral hanımla görüşeceksiniz ve desteğini isteyeceksiniz?


Yapmayın lütfen. Siz,  İyi Parti ve MERAL hanımın eriyip yok olmasına rağmen,  ısrarla bu hanımefendinin peşinden gitmeye devam ettikçe,  aslında kendinizin ve partinizin güçsüzlüğünü,  çökmekte olan bir partiden dahi medet umduğunuzu ilan ediyorsunuz. 


Siz,  değişim diyerek yola çıkarken,  MERAL hanıma mı güvendiniz?


İyi Parti kan kaybettikçe, bırakınız başkasına kan vermeyi, dışarıdan  kan takviyesine ihtiyaç duyan bu partiden ve liderinden,  takviye kan istiyorsunuz. Sizin yaptığınız politika falan değil, kendinize,  partinize ve de seçmenin sağ duyusuna güveniniz ve saygınız yok sanırım. 


Meral hanım değil miydi? İMAMOĞLU ve YAVAŞ aşkı yüzünden masayı deviren seçimin kaybına neden olan. 


Şimdi ne yapıyor bu hanımefendi?


İMAMOĞLU ve YAVAŞ'dan adeta nefret ediyor ve onların seçilmemesi ve onlardan öç almak için,  partisinin yok olmasını göze alarak karşılarına aday çıkaracağım diyor. 


Siz de;  hala,  bu kafa yapısındaki,  ne yaptığını bilmeyecek durumdaki hanımefendiye bizimle işbirliği ve ittifak yap diyerek,  adeta yalvaracak durumdasınız. 


Yapmayın, tekrarlamayın bu hatayı, ders almadınız mı hala?


Özgür ÖZEL'e tavsiyemiz;  bırakın AKŞENER'in peşinden koşmayı ve kendinizi ve partiniz CHP'yi  daha fazla küçük düşürmeyiniz. 


Özgür ÖZEL,  CHP, İMAMOĞLU ve Mansur YAVAŞ olarak sıvayın kollarınızı.  İMAMOĞLU ve YAVAŞ'ın başarıları ortada, İstanbul ve Ankara halkı kendilerine sunulan hizmetlerden  ve başkanlarından memnunlar, AKŞENER'e rağmen, zaten eriyen ve çok azalan İYİ Parti seçmenleri de sandığa gittiklerinde İMAMOĞLU ve YAVAŞ'a seve seve oy vereceklerdir, seçim ittifakını ve işbirliğini sandıkta sağlamak varken, nedir bu AKŞENER ve İyi Parti ile ittifak ve işbirliği yapma konusundaki ısrarınız anlamakta zorlanıyoruz. 


Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.

Güner Yiğitbaşı

18/11/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget