Recep Bey Tayyip Bey'e Karşı Yarışıyor

Recep Bey Tayyip Bey'e Karşı Yarışıyor Yani, ERDOĞAN; bu seçimlerde, bizzat kendisiyle yarışmaktadır. Yapacağı her vaadi, özeleştiridir. Başka

Recep Bey Tayyip Bey'e Karşı Yarışıyor
AKP Genel Başkanı ERDOĞAN;   bugün,  seçim beyannamesini kamuoyuna açıkladı.  


Seçildiği takdirde yapacaklarını bir bir sıraladı.  


ERDOĞAN'ın;  yapacaklarını vaat ettiği şeyler, çok doğaldır ki;  ülkemizi 21 senedir yönetenlerin bugüne kadar yapmayı başaramadıkları şeylerdir.  


Örneğin;   enflasyonu tek hanelere indirmek, gençlerin ilk kez alacakları telefon ve bilgisayarlardan vergi almamak,  kamuda işe alımlarda mülakat ayrımcılığını kaldırmak gibi.  


Bu vaadler, pek tabii çok güzel ve yerinde şeyler.  


Halkımıza müjde olarak sunulan bu güzel vaadler;  ülkemizde halkı ekonomik olarak ezen enflasyonun çok yüksek seviyelerde olduğunun ve mutlaka tek haneli seviyelere indirilmesinin gerekli olduğunun.  keza kamuda işe alımlarda uygulanan mülakat sözlü sınavının torpile ve suiistimale, hak ihlallerine  yol açan kötü bir uygulama olduğunun, cep telefonu ve bilgisayarlardan alınan yüksek vergilerin,  haksız vergiler olduğunun açık itirafı ve iş başındaki iktidarın ağır bir eleştirisiydi.  


Peki bu ülkede 21 senedir tek başına iktidar olan ve enflasyonu çıldırtan üç haneli seviyelere çıkaran, kamuda işe alınmalarda sözlü mülakat sınavını basamak olarak kullanarak,  KPS de daha az puan alan liyakatsiz ve yandaş kişileri kamu kadrolarına dolduran, liyakatli kişilerin haklarını yiyen, ağır vergi yükleriyle cep telefonlarını ve bilgisayarları ulaşılamaz kılan bu yanlışları yapan kimdir?


Herhalde iktidarda olmayan KILIÇDAROĞLU değildir.  


Madem öyledir, bu seçimlerde Recep Tayyip ERDOĞAN'ın gerçek  rakibi,  KILIÇDAROĞLU değil, bizzat kendisidir.  


Yani,  ERDOĞAN;  bu seçimlerde,  bizzat kendisiyle yarışmaktadır.  Yapacağı her vaadi, özeleştiridir.  


Başka bir ifadeyle;  Recep Bey,  Tayyip Bey'e karşıdır.  


Bu nedenle de;  ERDOĞAN'ın işi,  çok ama çok zordur.

Güner Yiğitbaşı

11/04/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget