Bekir Bey Sadece Şampanya Değil Rakı Da İçeceğiz Hem De Kırk Gün Kırk Gece

Bekir BOZDAĞ; sen ne biçim hukukçu ve adalet bakanısın, bu ülkenin demokratik ve laik bir hukuk devleti olduğundan, bu ülkeyi düşmandan kurtaran ve

Bekir Bey Sadece Şampanya Değil Rakı Da  İçeceğiz Hem De Kırk Gün Kırk Gece
Bu ülkeyi İran ve Afganistan zanneden gafiller. 


Bu ülke; sizin,  21 yıllık artık sonlanma aşamasına gelen döneminizde,  laik ve demokratik niteliğini kaybederek,  anti laik fiili bir din devletine dönüştürülmüş ve insanların laik yaşamlarına müdahaleler yapılmaktaysa da, anayasasına göre hala hukuken demokratik ve laik bir hukuk devletidir ve öyle de kalacaktır. 


İş başındaki saray iktidarı, artık  gidici olduğunu iyice anlamış olmalı ki; bugüne kadar karpuz gibi ortasından ikiye böldükleri insanlarımızı,  seçim propagandaları vesilesiyle hala bölmeye ve ayrıştırmaya devam etmektedir. 


Hem de,  bu ülkenin sözüm ona Adalet Bakanı olan, her seferinde fahiş bir şekilde aldanan ve yanılan, iyiyi kötüden ayırt etme yeteneğinden yoksun, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ terör örgütü liderini,  mecliste yaptığı bir konuşmada, ”Fetullah Gülene terörist diyemezsiniz,  o ülkemizin yetiştirdiği bir numaralı din alimidir” diyerek,  FETÖ'yü öven ve savunan, aldandıkça ve yanıldıkça kıymete binerek,  tekrar tekrar adalet bakanlığı koltuğuna oturtulan Bekir BOZDAĞ isimli zat; "14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabbine hamd edenler olacak" buyurmuşlar. 


Bekir BOZDAĞ isimli zat; Cumhur İttifakının adayı ERDOĞAN'a ve partisi AKP'ye oy vererek, ERDOĞAN'ı Cumhurbaşkanı seçmez ve AKP'yi iktidara taşımazsanız,  İslam karşıtı içkici muhalefet Cumhurbaşkanı ve iktidar olur, seçimi kazandıkları için de,  taraftarlarıyla birlikte şampanya patlatıp içki içerek kutlama yaparlar, bu nedenle onlara oy vererek onların günahlarına ortak olmayınız, bize oy verin ki; temiz alınlarını şükür içinde secdeye koyup rabbine hamd edenler Cumhurbaşkanı ve  iktidar olsun,  demek istemiş yani. 


Bekir BOZDAĞ; sen ne biçim hukukçu ve adalet bakanısın, bu ülkenin demokratik ve laik bir hukuk devleti olduğundan, bu ülkeyi düşmandan kurtaran ve T. C. Devletini kuran ATATÜRK'ün de içki içen laik bir devlet adamı olduğunu bilmiyor musun, ATATÜRK'e de mi dil uzatıyorsun yoksa?


Bırakınız artık insanların içtiği içkiyi size ne be adam?


İnsanlar,  namuslarıyla ve efendice içki içiyorlarsa,  ama çalıp  çırpmıyorlarsa,  kimsenin parasında ve pulunda,  namusunda gözleri yoksa, kul hakkı yemiyorlar, sürekli olarak ayak üstü yalanlar söylemiyorlarsa,  sizi rahatsız eden nedir efendi?


Alnını, hem de temiz alnını secdeye koyuyormuş bunlar, güldürme bizi Bekir Bey. 


İnşallah;  14 Mayıs akşamı sizi evinize göndereceğiz ve anlımız temiz ve açık bir şekilde, hiçbir harama ve hırsızlığa değmemiş temiz ellerimizle kadehe boşaltacağımız şampanyayı, rakıyı, şarabı sabaha kadar, hem de kırk gün ve  kırk gece yudumlayarak,  ülkemize yeniden doğacak olan güneşin aydınlatacağı temiz ülkemizin keyfini yaşayacağız. 


Bekleriz, misafirimiz ol, temiz alnını secdeye koyarak namazını kıl, Rabbine hamd ettikten sonra sen de gel Bekir Bey, size de bir kadeh ayırırız.

Güner Yiğitbaşı

27/04/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget