Altılı Masanın Yedinci Bileşeni Emekliler Oldu

KILIÇDAROĞLU'na helal olsun, Muharrem İNCE'nin verebileceği cılız bir darbeye karşı, tüm emeklileri altılı masanın yedinci bileşeni olarak masaya dahi

Altılı Masanın Yedinci Bileşeni Emekliler Oldu
KILIÇDAROĞLU'nun;  dün gece,  geriye dönük olarak, emeklilere iki bayramda verilecek ikramiyenin asgari ücret kadar, yani bugünkü asgari ücrete göre 8500 TL olacağı müjdesini verdikten sonra, altılı masanın artık yedili masa olduğunu,  emeklilerin de Milet İttifakının yedinci bileşeni olarak ittifaka dahil edildiklerini söyleyebiliriz. 


Bugün, muhalefetin zorlamasıyla ancak iki bin liraya çıkarılan bayram ikramiyelerinin; yine  KILIÇDAROĞLU'nun zorlaması ile iktidara kabul ettirildiğini,  emeklilerimiz çok iyi bilmektedirler. 


Emeklilerimiz; KILIÇDAROĞLU'nun sözünün eri olduğunu, ne vaat ediyorsa iktidar olduğunda yerine getireceğini, hatta  daha iktidar olmadan bu vaatlerinin iktidar tarafından kabul edilerek hayata geçirildiğini de çok iyi biliyorlar. 


İşte, yoksul babası KILIÇDAROĞLU, dün gece yayınladığı video ile emeklilerin iki bayramda aldıkları iki bin liralık bayram ikramiyenin, iktidara geldiklerinde,  dünden geçerli olmak üzere asgari ücret kadar, yani 8500 lira olacağını açıkladı ve Kurban Bayramında, Ramazan Bayramı ikramiyesi farklarıyla birlikte 15 bin liranın emeklilerin hesabına yatırılacağının sözünü verdi. 


KILIÇDAROĞLU; zamanlamasını da çok iyi seçtiği bu vaadiyle,  iktidara adeta ölümcül bir bomba attı. 


Evet zamanlamasını çok iyi seçmiş KILIÇDAROĞLU. 


Bu sefer,  emeklilerin bayram ikramiyeleri projesinin iktidar tarafından çalınmasının önüne geçti, bravo KILIÇDAROĞLU'na. 


KILIÇDAROĞLU; emekli ikramiyesinin asgari ücret kadar olacağı müjdesini vermeden önce, iktidarın bayram ikramiyesini bin yüz liradan iki bin liraya çıkaran yasanın çıkarılarak yürürlüğe girmesini bekledi ve çok iyi yaptı. 


Zira;  daha önce açıklasaydı, ikramiyeleri iki bin liraya çıkaran yasada belirlenen iki bin liralık ikramiye miktarı,  ERDOĞAN tarafından artırılır ve KILIÇDAROĞLU'nun bu projesine sahip çıkılırdı. KILIÇDAROĞLU; bu gecikmenin faturasını emekliye kesmedi ve ikramiye artışını geriye dönük olarak yapacaklarını ilan etti. 


KILIÇDAROĞLU'na helal olsun, Muharrem İNCE'nin verebileceği cılız bir darbeye karşı, tüm emeklileri altılı masanın yedinci bileşeni olarak masaya dahil etmiş oldu.  


Sonuçta;  emekliler,  ülkemiz ve herkes kazandı bize göre.

Güner Yiğitbaşı

04/04/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget