Bunun Adı İki Yüzlülüktür

Bunun Adı İki Yüzlülüktür ilim ve fikir adamı olan ŞENOCAK'ın, ilk vukuatı değil tabi. Bundan önce de, ipe sapa gelmez, aklı fikri uçkurunda birçok

Bunun Adı İki Yüzlülüktür
Sözde ilahiyatçı,  İlim ve Fikri Araştırmalar Merkezi kurucusu olduğu söylenen İhsan Şenocak; sosyal medyada,  2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımımız için, İhvan ve Taliban zihniyetini temsil eden yüz kızartıcı ve ahlaksız bir paylaşımda bulunmuştur. 

İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın;  Twitter'dan, filenin sultanları için yayınladığı mesaj aynen şöyledir;  "İSLAMIN KIZI! Sen OYUN ALANLARININ değil,  imanın,  iffetin,  ahlakın,  hayanın,  edebin SUTANISIN;  SEN "burnunu göstermekten utanan" ANALARIN EVLADISIN.  Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına "sultan" demesine aldanmayasın! Umudumuz da,  duamız da SENSİN!". 

Vay, vay adam;  hem ilahiyatçı ve hemde ilim ve fikri araştırmalar merkezi kurucusu büyük ilim ve fikir adamı ve de din alimi!

Bu paylaşım;  sözde,  ilahiyatçı,  ilim ve fikir adamı olan ŞENOCAK'ın,  ilk vukuatı değil tabi. Bundan önce de, ipe sapa gelmez, aklı fikri uçkurunda birçok mesajın da sahibi olan bir zat. 

Bu zat; aynı zamanda,  ATATÜRK düşmanı, karşı devrimci, vatan haini Fesli Kadirin de hayranı. 

Dervişin fikri neyse zikri de odur,  derler ya. 

Adam;  bayan voleybol takımının oyuncularını, Çin'i 3-0 yenerek elde ettikleri ve ülkemizin yüzünü ağarttıkları başarılarıyla değil,  müsabaka sırasında, oyunun kuralları gereği giydikleri uluslararası şortlarına göre değerlendirmekte olup, gözü,  voleybolcu kızlarımızın;  sergiledikleri ve başarı elde ettikleri o güzel oyunlarında, setleri karşılamalarında, arkadaşlarına verdikleri güzel ve isabetli paslarında,  başarılı kütlerinde ve rakip oyuncuların vuruşlarını karşılayan o maharetli el ve kollarında değil, bacaklarında, giydikleri şortlarında. 

Adam; kızlarımız inşallah başarılı olurlar,  bu maçı alırlar ve  Dünya devi Çin'i yenerler diye düşüneceği, maçı zevkle ve heyecanla izleyeceği yerde, çok affedersiniz yazmak zorundayım, vay be;  ne güzel bacakları var, şunlardan birini yatağa atsam ne güzel olur diye düşünmekte, aklı fikri uçkurunda, beyni o kadar çalışıyor adamın. 

Beyniyle değil,  s. . . . le düşünüyor adam. 

Böyle olunca da; din ve ahlak, Müslümanlık adına,  voleybolcu kızlarımıza dolaylı olarak hakaret ediyor, onları giydikleri şortları nedeniyle, iffetsiz, ahlaksız ve hayasız olmakla suçlama hakkını kendinde görüyor, İslam’ı;  şorta ve çıplak bacaklara indirgiyor, densiz. 

Bugün, sosyal medyada yazarak paylaşan,  değerli arkadaşım ve meslektaşım Leyla UÇURUM  ne güzel ifade etmiş, değerli meslektaşım diyor ki; ”Ensar vakfında 45 çocuğa tecavüz edildiğinde bir cümle yazamamış ,  konuşamamış # Yobaz # 

Kız voleybol takımına şort giydiği için edepten , hayadan bahsediyor .  Biz maç izlerken onlar başka şeylere bakmışlar” 

Bu,  sözde ilahiyatçı, sözde Müslüman, sözde ilim ve fikir adamı zat,  o kadar ileri gidiyor ki; ” SEN "burnunu göstermekten utanan" ANALARIN EVLADISIN” diyor. 

Analarımızın,  burunlarını göstermeleri, ne zamandan beri utanılacak bir ahlaksız davranış oldu, ne demek oluyor? “SEN " burnunu göstermekten utanan" ANALARIN EVLADISIN” sözü. 

Sen, üzerine vazife olmadığı halde, İhvancı ve Taliban yobazlığıyla, bayan voleybolcuların maç kıyafetleri olan şortlarını kınayarak, onları ahlaksızlıkla suçlayarak; kendi burnunu,  seni asla ilgilendirmeyen işlere sokmaktan utanmıyorsun da, voleybolcu kızlarımızın anaları mı,   nefes alıp verdikleri ve zorunlu olarak açtıkları burunlarını göstermekten utanacaklar?

Ey ŞENOCAK; sen, bırak kızların giydikleri şortlarını. 

Sen, bugüne kadar, bu ülkede yapılan yolsuzluklardan, hırsızlıklardan, ihalelere fesat karıştırmalardan, tüyü bitmemiş yetimlerin, kulların  haklarının yenilmesinden, yandaş ve akraba kayırmacılığından, söylenen yalanlardan,  hiç utandın mı ve bu tür davranışların,  ahlaksızlık olduğunu, İslam’ın yasakladığını ve büyük günah saydığını,  hiç yazıp dile getirdin mi?

Getirmedin tabi, senin görevin, sana biçilen rol;  gerçek İslam’ı ve İslam’ın ahlaki kurallarını dile getirip savunmak değil, sen;  yozlaştırılan,  fakir fukaraya afyon olarak yutturularak,  siyasi rant sağlanan sözde İslam’ın savunucususun, İslam’ın ahlak kuralları seni ırgalamaz, sen;  kim oruç tuttu veya tutmadı, kim namaz kıldı veya kılmadı, kim şort giydi veya giymedi, kim saçını örttü veya örtmedi onlarla uğraşırsın, sen afyon haline getirilen ve din simsarı siyasilerin siyasi rant için kullandıkları, yozlaştırılmış ve başkalaştırılmış, cemaatlerin, tarikatların ve tarikat şeyhlerinin Allah'a şirk gösterildiği,  sözde İslam’ın temsilcisi ve din simsarı siyasilerin maşasısın. 

En önemlisi; sen, çocuğun yaşındaki kız çocuklarıyla imam nikahıyla evlenerek yatağa giren, çocuk yaştaki kızları koynuna alan ve cinsel tacizde bulunan, kafa yapısı ve zihniyeti itibariyle sana yakın olan ırz düşmanlarının bu ahlak ve insanlık dışı eylemlerinden,  hiç utanıp bunları kınayan paylaşımlarda bulundun mu?

Tabii ki;  hayır.  

Fesli Kadir, İhsan ŞENOCAK denilen sen ve  tüm benzerleriniz ile sizlere sessiz kalarak dolaylı bir şekilde sizlere destek çıkıp azmettirenlerin tümü; ATATÜRK'e ve onun devrimlerine,  laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetine düşman, karşı devrimci,  İhvan ve Taliban zihniyetinin tıpkısı, millet kavramını inkar eden,  ümmetçi siyasal İslam temeline dayalı bir şer'i diktatörlüğü,  bu ülkede tesis etmek için çaba sarf eden zavallılarsınız. 

AKP Genel Başkanını ve partili Cumhurbaşkanının voleybolcu kızlarımızı arayarak kutlaması bizi yanıltmasın. 

Hain 15. Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ ile aynı menzile yürüdüklerini ve daha yakın bir tarihte,  “Türkiye'nin, Taliban'ın inancıyla ters yanı yok” demecinde bulunan AKP Genel Başkanı ERDOĞAN ve partisinin,  bu densiz adama karşı sessiz kalmaları, hepimizi kaygılandırmalı ve  düşündürmelidir.  

Güner Yiğitbaşı

27/07/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget