Derhal Soruşturma Açtırmalısınız

Bu ülke şu anda, ATATÜRK düşmanlarının, kendilerinden hukuk önünde hesap sorulamaz olanların keyfi yönetimi ve sorumsuzluklarının yarattığı doğum sanc

 

Derhal Soruşturma Açtırmalısınız

Utanmazlığa bakınız. 

Hem,  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını kısıtlıyorsunuz ve Anıtkabir’e halkın girişini yasaklıyorsunuz, hem de bu kısıtlamayı fırsata çevirmek ve propaganda malzemesi olarak kullanmaya kalkıyorsunuz. 

Bu utanmazlıktan da öte, şaşkınlık ve aymazlık. 

Bayram nedeniyle,  AKP Genel Başkanı partili Cumhurbaşkanı Anıtkabir’e çıkıyor ve kerhen de olsa ATATÜRK'ün mozolesine çiçek koyuyor ve çıkışta bindirilmiş kıta,  utanmaz ve yalaka yandaş amigolar. Recep Tayyip ERDOĞAN diyerek onun lehine slogan atıyorlar. 

Yasağa rağmen bu amigo grubunun işi ne orada?

Madem ki;  Devlet töreni sırasında,  Anıtkabir’e halkın girişi yasak, o yalaka amigo grubunun ayrıcalığı nedir ki,  bunlar Anıtkabir’e alınmışlar ve slogan atmalarına müsaade ediliyor?

Bu sloganları ve yasağı delen amigoları AKP Genel Başkanı duydu ve gördü, niçin anında müdahale etmedi merak ediyoruz. 

Bundan da anlaşılıyor ki; ortada planlı ve programlı, önceden üzerinde çalışılmış izinli bir propaganda faaliyeti var. 

Şayet biz yanılıyorsak ve haksızlık yapıyorsak, bu çirkin olaya bizzat tanık olan AKP Genel Başkanının; slogan atan bu yalaka yandaş amigolar ve bunları Anıtkabir’e alanlar hakkında derhal soruşturma açtırması ve olayın üzerine gitmesi gerekiyor. 

Bu olay,  sessiz kalınarak örtbas edilecek olursa,  bu ülkenin bir muz cumhuriyeti dahi olmadığı tescil edilmiş olacaktır ne yazık ki. 

Bu ülke şu anda, ATATÜRK düşmanlarının, kendilerinden hukuk önünde hesap sorulamaz olanların keyfi yönetimi ve sorumsuzluklarının yarattığı doğum sancısını çekmekte olup, ne yaparlarsa yapsınlar,  sandıkta mağlup olarak gidecekler, demokrasi ve ATATÜRK'ün kurduğu hukukun üstünlüğüne dayalı laik Türkiye Cumhuriyeti tüm kural ve kurumlarıyla yeniden geri gelecek ve ilelebet payidar olacaktır. 

Kimsenin şüphesi olmasın.  

Güner Yiğitbaşı

31/08/2020

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget