Bahçeli'dir Ne Yapsa Yeridir

Bahçeli'dir Ne Yapsa Yeridir AKP iktidarının yedek lastiği BAHÇELİ, bu puslu havada ortaya çıkarak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER'e, yuvana

Bahçeli'dir Ne Yapsa Yeridir
Türk siyasetinde insanların aklını karıştıran ve insanları siyasetten iyice soğutan sürpriz çıkışlar,  peş peşe gelmeye başladı. 
İnanın,  kendi adımıza konuşuyoruz, siyasetten ileriye dönük hiçbir olumlu beklentimiz kalmadı, ülkesini seven bir aydın olarak çok üzülüyoruz. 
Hangisini söylesek. ülke felaketin ve anti laik bir siyasi oluşumun eşiğine gelmiş, bir azınlık dışında kimsenin umurunda değil. 
Yazıyoruz çiziyoruz, hayatında ülke yararına tek satır yazmamış kişiler, ellerine kalemlerini alıyorlar ve sizin haklı uyarılarınıza destek çıkacak veya hiç değilse susacak yerde, sizi eleştiriyorlar, bu ülkeye hiçbir şey olmaz, bu ülkenin laik düzenini değiştirmeye kimsenin gücü yetmez diyorlar. 
Hala, ülkenin  2002 öncesi koşularında olduğunu sanıyorlar. Kafalarını kuma gömmüş ve bekliyorlar. 
CHP'nin milletvekilliğini, meclis grup başkan vekilliğini yapmış ve cumhurbaşkanı adayı olmuş olan Muharrem İNCE; ben mutlaka genel başkan olmalıyım, CHP de olamadım, bu nedenle yeni parti kurmak istiyorum düşüncesiyle,  AKP iktidarının değirmenine su taşıma gayreti içinde. 
İNCE'nin bu zamansız ve gereksiz çıkışının dedikoduları etrafta dolaşırken, AKP iktidarının yedek lastiği BAHÇELİ, bu puslu havada ortaya çıkarak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER'e,  yuvana dön çağrısı yaparak abesle iştigal ediyor. 
BAHÇELİ gerçekten çıldırmış, bize göre artık mantığını da kaybetmiş. 
BAHÇELİ'ye sormak lazım, kardeşim;  siz,  kendi evinizde misiniz ki,  AKŞENER'e evine dön çağrısı yapıyorsunuz?
Siz, kendi evinizi terk ettiniz, evin kapısına kilit vurarak AKP'nin evine sığıntı oldunuz, müstakil bir eviniz kalmadı, siz bilmiyor musunuz, bizim ülkede güzel bir söz vardır, ”ev ev üstüne kurulmaz” diye. 
Sayın BAHÇELİ; bu nedenle, Sayın AKŞENER'e hangi yüzle ve mantıkla evine dön çağrısı yapıyorsunuz? Gerçekten anlamak mümkün değil. 
BAHÇELİ; önce kendi yuvasına dönerek, tek başına evinin  bacasını tüttürmeye başlamalı ki; AKŞENER'e evine dön çağrısı yapmaya hak kazanabilsin.  
BAHÇELİ'nin amacının; çöken Cumhur İttifakına dökme suyla çare arama olduğu çok açıktır. 
Bu çağrı;  iktidardaki Cumhur İttifakının çöküşünün ilanıdır. 

Güner Yiğitbaşı

5/8/2020
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget