Sizleri de gördük!. - Güner Yiğitbaşı

KILIÇDAROĞLU'nun yanında,ona alternatif olarak,sözüm ona anayasaya hayır mitingleri düzenleyerek kendilerini gösterme fırsatını yakaladılar. Aylarca meydanlarda konuştular da, hayır oyları göğe mi erdi?

Sizleri de gördük!. - Güner Yiğitbaşı
CHP'de muhalifler pusuya yatmış fırsat kolluyorlarmış,bu nedenle KILIÇDAROĞLU'nun yanında,ona alternatif olarak,sözüm ona anayasaya hayır mitingleri düzenleyerek kendilerini gösterme fırsatını yakaladılar.

Peki sonuç ne oldu?Aylarca meydanlarda konuştular da, hayır oyları göğe mi erdi?

Sıfır
Şimdi kalkmışlar,KILIÇDAROĞLU'nu devirmeye çalışıyorlar,kimse yanlış anlamasın a sıfır elde var sıfır, CHP dışındaki muhalefetin de destek ve gayretleriyle, ancak %48 civarında bir oy alabildiler.
, biz KILIÇDAROĞLU'nu tuttuğumuz için bunları söylemiyoruz, KILIÇDAROĞLU'nun, batıdaki sosyal demokratların yaptığı gibi, bugüne kadar hiçbir genel seçimde iktidara gelememiş olması nedeniyle, genel başkanlık koltuğunu bırakmasının etik olacağını savunan geçtiğimiz gün kaleme alıp yayımladığımız makalemizi okumuş olmalısınız,bizim muhaliflere kızmamızın nedeni, CHP'nin seçim kazanamamasının, sadece ve büyük oranda KILIÇDAROĞLU'ndan kaynaklanmamasıdır.

Muhalif beyler sanki bu ülkede yaşamıyorlar,ülkenin koşullarını bilmiyorlar, muhaliflerden BAYKAL Bey de, sanki bu partinin genel başkanlığını hiç yapmamış, genel başkan iken hiç seçim kaybetmemiş, kendi özel sekreterini milletvekili yaparak,partisinin bir milletvekilliğini boş yere heba eden kişi kendisi değilmiş gibi,şimdi kurtarıcı pozlarında ahkam kesiyor.

Bugün (05/05/2017) FOX TV haberlerinde, haberleri sunan Fatih PORTAKAL da; “o kadar soruna rağmen,Kılıçdaroğlu kitleleri peşinden sürükleyemiyor” diyerek, CHP de kazan kaldıranlara destek çıkıyor.

Geçiniz bu modası geçen lafları,o CHP'ye oy vermeyen seçmen kitlesinin; aklı,gözü ve kulağı yok mu,onlar bu ülkede yaşamıyorlar mı,bu sorunları görüp bu sorunlarla birlikte,bu sorunlarla boğuşarak sıkıntı çekerek yaşamıyorlar mı,ülkeyi on beş yıldır yöneten ve bu sorunları yaratanları ve önleyemeyenleri göremiyorlar mı, KILIÇDAROĞLU  onlara yular mı takmalı da zorla peşinden sürüklemeli? Muhalifler ve Fatih PORTAKAL bunu mu demek istiyor?

Herkes ülkenin gerçeklerini artık görmelidir.

Devleti tüm kadrolarıyla ele geçiren, partili cumhurbaşkanı ve tek adam yoluyla bir parti devleti örgütlenmesi içine giren, yargıyı tamamen sindirerek kendi saflarına katan, laik eğitime son vererek,eğitimi islamlaştıran ve arka bahçesi haline getiren,kindar ve dindar yeni bir nesil yetiştirme idealinde oldukça mesafe kaydeden, devletin tüm imkanlarını,örtülü ve örtüsüz tüm ödeneklerini,seçim kazanma adına sonuna kadar kullanmaktan hiç çekinmeyen, ifade ve basın özgürlüğünü sınırlayan, ülkemizdeki yazılı ve görsel medyanın büyük çoğunluğunu yandaş ve tek sesli hale getirerek, propaganda üstünlüğünü eline geçiren,Yüksek Seçim Kurulunu etkisiz kılan AKP iktidarına karşı açık ara bir seçim galibiyetini elde edebilecek yeni bir lider bulsunlar hep birlikte alkışlayalım.

CHP iktidarının;,Deniz BAYKAL,Muharrem İNCE veya Fikri SAĞLAR'ın liderliğinde de asla sağlanamayacağını, ATATÜRK düşmanlarının kol gezdiği, ATATÜRK'ün heykellerinin meydanlardan kaldırıldığı ve buna milyonların sokağa çıkarak tepki vermediği ve sessiz kaldığı ülkemizde;bir mucize olup Sevgili ATATÜRK'ümüzün  partinin başına geçmesi mümkün olsa dahi, CHP'nin iktidara gelme şansının garanti olmadığını, çok acı da olsa,üzülerek itiraf etmek zorundayız.

05/05/2017
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget