Eğer Atatürk Olmasaydı - Gündüz Akgül

Eğer Atatürk olmasaydı: -Güzel ülkemiz emperyalistler tarafından paylaşılacak ve laik Türkiye Cumhuriyeti diye bir ülke bu gün olmayacaktı. -Bu gün yüce dinimizin gereği her gün beş vakit..

Eğer Atatürk Olmasaydı - Gündüz Akgül
2001 yılından beri amatörce yazıyorum. Bini geçen makalelerimin çoğu kendimce yanlış gördüklerimin eleştirisiyle ilgilidir.
Bir hukukçu olarak bu süre içinde yazdığım her eleştiri yazısında kişilere hakaret etmemeyi ve kimsenin onuruyla oynamamayı ilke edindim.
Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve saygıdeğer annesine, kendisini bilmez kişilerce (adlarını dahi anmak istemiyorum) yapılan hakaretler konusunda yazıp yazmamakta günlerdir kendimle mücadele ediyorum.
Yazılarımı okuyan dostlarında, bir Atatürk hayranı olarak bu güne kadar neden yazmadığımı merak ettiklerini sanıyorum.
Olay o kadar çirkin ve kabul edilmez ki, yazdığım takdirde duygularıma hâkim olmayarak, bu kendilerini bilmezlere hakaret edeceğimi ve ilkemi bozacağımı düşündüm.
Ancak yazmamak, büyük öndere karşı sorumluluğumu yerine getirmediğim düşüncesiyle, duygularıma yenilerek yazmaya karar verince, bu kendini bilmezlerin hakarete dahi değmeyeceğini dair kendi kendime söz verip bilgisayarın başına geçtim.
Utanmadan Büyük önder ve annesine hakaret edenler şunu bilsinler ki;
Eğer Atatürk olmasaydı:
-Güzel ülkemiz emperyalistler tarafından paylaşılacak ve laik Türkiye Cumhuriyeti diye bir ülke bu gün olmayacaktı.
-Bu gün yüce dinimizin gereği her gün beş vakit minarelerden duyduğumuz ezan sesleri yerine, çan seslerini duyacaktık.
-Sizler, bu gün laik Türkiye Cumhuriyetinde özgür birer birey olmayacak, kim bilir hangi emperyalistin hizmetkârı olacaktınız.
-Eğer bu gün belli makamlara gelmiş, hak etmediğiniz belli unvanlar almışsanız, tüm bunlar büyük Atatürk tarafından kurulan laik Cumhuriyete borçlu olduğunuzun bilincinde dahi değilsiniz.
-Büyük önder ve saygıdeğer annesine yaptığınız bu iftiralardan ötürü size sadece acıyorum. Siz kabul etseniz de etmeseniz de büyük Atatürk 20 ve 21. Yüzyıla damgasını vurmuş dünyanın en önde gelen lideridir ve tüm uygar ülkeler bu hakkını teslim etmektedirler.
-Güneş nasıl ki balçıkla sıvanmazsa, Atatürk’te sizin iftiralarınızla değerinden, saygınlığından bir şey kaybetmeyecek, aksine bu densizlik karşısında ona olan sevgimiz katlanarak devam edecektir.
-En çok üzüldüğüm nokta ise medyaya yansıdığı kadarıyla yandaş bir televizyon kanalından bu iftiralarınızı ve çirkinlikleriniz dile getirmenize karşın, iktidarın etkili ve yetkilileri tarafından kınanmamanızdır.
Çirkin iftiralarınızdan ötürü sizi şiddetle kınıyorum.

10.05.2017
Gündüz AKGÜL 
Emekli Cumhuriyet Savcısı

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget