İstanbul Ve Ankara'nın Kaybı Halinde Kaybedenler Chp İmamoğlu Ve Yavaş Olmayacak Tek Kaybeden Tüm Halkımız Olacaktır

İstanbul ve Ankara'nın kaybı halinde, bugün dahi kontrolsüz bir güç olan ERDOĞAN'ı freni patlamış bir kamyon gibi tamamen kontrolsüz bir güç haline ge

İstanbul Ve Ankara'nın Kaybı Halinde Kaybedenler Chp İmamoğlu Ve Yavaş Olmayacak Tek Kaybeden Tüm Halkımız Olacaktır
Büyük umutlarla girilen ve ERDOĞAN'ın Saray iktidarına son vereceğine kesin gözüyle bakılan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri,  özellikle İyi Parti ve onun genel başkanı AKŞENER'in hataları yüzünden kaybedilmiş ve tüm umutlar Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimlere odaklanmıştır. 


Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerini kazanan ERDOĞAN; seçimlerden galip çıkmanın morali ve özgüveniyle, bir sene sonra yapılacak olan yerel seçimlere rağmen, kendisine çeki düzen vermemiş, halkı ezip geçen eski hatalı ekonomi politikalarını aynen uygulamaya devam etmiş, vasıtalı vergileri artırarak, zamlar yaparak,  açık veren bütçenin ve israfın tüm yükünü fakir halkın sırtına yüklemeyi sürdürmüş, tüm çalışanları çığırından çıkardığı enflasyona ezdirmiş ve tüm tercihlerini emekten yana değil,  sermayeden yana kullanmaya devam etmiştir. Kısacası,  EROĞAN cephesinde değişen hiçbir şey olmamıştır. 


Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimler; tüm halkımızın, ERDOĞAN  Saray iktidarını uyarmak ve  kulağını çekmek,  memnuniyetsizliğini göstermek açısından son şansıdır. 


Özellikle İstanbul ve Ankara'da çok başarılı çalışmalar yapan, Saray İktidarının;  halkın paralarından oluşan belediyelerin mali kaynaklarını yandaş vakıflara ve cemaatlara aktardığı hortumları kesen Ekrem İMAMOĞLU ve Mansur YAVAŞ'ın seçimleri kaybederek İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin tekrar Saray yönetimine geçmesi halinde, 2028 senesine kadar dört yıl süreyle seçim korkusu yaşamayacak olan ERDOĞAN'ın,  fakir halkın ensesinde pişireceği bozaları, elini fakir halkın cebinden çıkarmayacağını,  fakir halkı inim inim inleteceğini, halkın özgürlüklerini tamamen yok edeceğini düşünmek bile istemiyoruz. Görünen köy kılavuz istemiyor bu gerçekleri görmek için. 


İşte bu nedenledir ki; ERDOĞAN'a adeta güvenoyu yerine geçecek ve ERDOĞAN'a,  2028 seçimlerine kadar, ülkeyi başına buyruk,  keyfi bir şekilde yönetmenin ve fakir halkı iktisaden ezmenin yolunu açacak, ERDOĞAN'a bu konuda vize verecek olan 2024 yerel seçimleri,  çok önemlidir. 


Halkımız ve tüm seçmenlerimiz; 2023 genel seçimlerinde hangi partiye gönül ve oy vermiş olurlarsa olsunlar, Mart 2024 yerel seçimlerinde,  özellikle ve en başta  İstanbul ve Ankara 'da oy kullanacak olan halkımız,  icraatlarıyla başarı kazanmış, başarıları kanıtlanmış ve hatta isimleri Cumhurbaşkanı adaylıklarına layık görülmüş Ekrem İMAMOĞLU ve Mansur YAVAŞ'a oy vererek, sandıkta bu adaylar için ittifak içine girmelidirler. 


İSTANBUL ve ANKARA'nın muhalefetin elinde kalması, ERDOĞAN'ın;  İstanbul ve Ankara'yı geri alma planlarının bozulması elzemdir. İstanbul ve Ankara'nın kaybedilerek yeniden ERDOĞAN'ın eline geçmesi halinde, seçimin kaybedeni CHP, İMAMOĞLU ve YAVAŞ olmayacak, bizzat halkımız olacaktır. Tek kazanan ise,  ERDOĞAN olacaktır. 


İstanbul ve Ankara'nın kaybı halinde, bugün dahi kontrolsüz bir güç olan ERDOĞAN'ı freni patlamış bir kamyon gibi tamamen kontrolsüz bir güç haline getirecek ve bu durumdan en büyük zararı halkımız görüp yaşayacaktır.

Güner Yiğitbaşı

05/12/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget