Erdoğan'ı Gerçekten Kutluyoruz

ERDOĞAN; rozet takma töreninde Mehmet Ali ÇELEBİ ile girdiği bu diyalogla, Mehmet Ali ÇELEBİ'yi bir milletvekili olarak değil, sinek kadar değersiz

Erdoğan'ı Gerçekten Kutluyoruz
Değerli okurlar,  yazı başlığını görünce mutlaka şaşıracaklar. 

İlk nazarda, yazdığı makalelerin büyük çoğunluğunda ERDOĞAN'ı eleştiren,  ERDOĞAN karşıtı Güner Bey,  nasıl oluyor da, ne değişti de  ERDOĞAN'ı kutluyor diye şaşırmakta haklılar tabi. 

ERDOĞAN'ı niçin kutladığımızı açıklayalım da şaşırmayın lütfen. 

Hepimiz,  bugün televizyonlardan ibretle ve hayretle izledik, CHP'den istifa ederek,  önce Memleket Partisine geçen ve daha sonra oradan da istifa ile ayrılan Mehmet Ali ÇELEBİ, geçtiğimiz günlerde AKP'ye transfer oldu. 

Bugün(19/10/2022) AKP grup toplantısında AKP Genel Başkanı ERDOĞAN, yeni transferleri Mehmet Ali ÇELEBİ'ye parti rozetini taktı. Bu törene eşiyle gelen Mehmet Ali ÇELEBİ, adeta ERDOĞAN tarafından sorgulandı ve aşağılandı. 

Mehmet Ali ÇELEBİ'ye tepeden bakan ERDOĞAN;  yeni genel başkanı olarak,  meclis kürsüsünde,  Mehmet Ali ÇELEBİ'yi küçük düşürecek şekilde alenen sorguladı. 

İkili görüşmede,  bire bir olarak sorması gereken bazı özel soruları yöneltti kendisine. 

Alay eder gibi, senin kaç çocuğun var? diye sordu. 

Bir,  cevabını alınca, Mehmet Ali ÇELEBİ'yi azarlar gibi, onun özel hayatına müdahale ederek,  bir çocuk çok az dedi, çocuk yapmaya devam etmelisiniz diyerek ilk talimatını verdi Mehmet Ali ÇELEBİ'ye. 

Mehmet Ali ÇELEBİ, eşinin akademik çalışmalarını, yapmakta olduğu kariyerini mazeret olarak sununca, ERDOĞAN bu mazereti kabul etmedi ve bir kadının en önemli kariyeri çocuk yapmaktır diyerek susturdu Mehmet Ali ÇELEBİ'yi. İlaveten Kürt Vatandaşlarımızı kast ederek,  PKK'lıların 5-10 çocuk yaptıklarını dile getirdi. 

ERDOĞAN; rozet takma töreninde Mehmet Ali ÇELEBİ ile girdiği bu diyalogla,  Mehmet Ali ÇELEBİ'yi bir milletvekili olarak değil,  sinek kadar değersiz gördüğünü ima etti adeta. 

Aslında, kumpas mağduru olarak,  CHP'nin elinden tutarak ve sahip çıkarak kendisini CHP'ye ve meclise CHP Milletvekili olarak  taşımasına rağmen,  bu iyiliğe ihanet ederek, sudan sebeplerle CHP'den istifa edip Memleket Partisine giden  ve oradan da kişisel yararı ve siyasi ikbali için AKP'ye transfer olan Mehmet Ali ÇELEBİ'nin;  siyasi ve insani etik dışı bu tutumunu, kendi partisine geçerek AKP'nin meclis sayısını artırmasına rağmen, içine sindirememiş olmalı ki; AKP Genel Başkanı ERDOĞAN,  rozet takma töreninde,  Mehmet Ali ÇELEBİ'yi aşağılama pahasına,  kendisiyle bu diyaloga girmekte bir mahzur görmemiş, Mehmet Ali ÇELEBİ'ye hak ettiği dersi vermiştir. 

Mehmet Ali ÇELEBİ'ye hak ettiği dersi verdiği için,  ERDOĞAN'ı gerçekten ve yürekten kutluyoruz.

Güner Yiğitbaşı

19/10/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget