Ne bedeli bu?

ERDOĞAN'ın bu beyanlarından anlaşıldığı kadarıyla, artık Bay Kemal demekten de vazgeçmiş, “ artık bu adama bedel ödetmeli” dediğine göre, Bay Kemal

Ne bedeli bu?
Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan;  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bizim elimizdeki seçmen bilgileri,  Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde yok" açıklamasına tepki göstermiş,  YSK Başkanı'nın konuyu yargıya taşıması için çağrı yaparak,  ''Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli" demiş. 

CHP yetkilileri; KILIÇDAROĞLU'nun,  “Bizim elimizdeki seçmen bilgileri,  Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde yok” derken neyi kastettiklerini,  çok açık ve net bir şekilde,  uzun uzun örnekler de vererek izah ettiler. 

CHP Yetkilileri; Yüksek Seçim Kurulunun,  yasa gereği, partilere  verdiği seçmen bilgilerini daha detaylı olarak araştırdıklarını ve bazı sonuçlar çıkardıklarını beyan ettiler. 

Bu nedenle, Yüksek Seçim Kurulunda bazı bilgilerin olmamasından doğal ne olabilir?

CHP'nin yaptığı,  YSK'dan yasa gereği aldıkları verilerden veri çıkarmaktan ibaret olup, herhangibir suç teşkil eden ve usulsüz bir bilgi ve işlem yoktur. 

AKP olarak,  bir zahmet,  YSK'dan aldığınız verileri soruşturarak,  aynı bilgilere siz de ulaşınız. 

Sizin yaptığınız şey, seçimleri kaybedeceğinizi bildiğiniz için, YSK'yı yardıma,  size arka çıkmaya, CHP'yi ve onun liderini,  itibarsızlaştırmak ve suçsuz olarak dövmeye çağırmaktır. 

Vallahi, kaybetme korkusu bunların akıllarını başlarından almış olmalı. 

ERDOĞAN'ın bu beyanlarından anlaşıldığı kadarıyla, artık Bay Kemal demekten de vazgeçmiş,  “ artık bu adama bedel ödetmeli” dediğine göre,  Bay Kemal olmuş, bu adam. 

Bakalım daha neler göreceğiz? seçimlere kadar.

Güner Yiğitbaşı

20/08/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget