Bandırma Gemisindekiler Delinen Saltanat Gemisindekileri De Boğulmaktan Kurtaracaklardır

BANDIRMA GEMİSİ; 19. Mayıs. 1919 da, Samsun Limanına ulaşıp demir atarak Türk Milletini ve yurdunu kurtardığı gibi; bir kez daha görevini yapacak,

Partili Cumhurbaşkanının aklına yeni gelmiş olmalı. 

Partili Cumhurbaşkanı ERDOĞAN; Türk Milletinin aynı gemide olduğunu,  güvenlik nedenleriyle olduğu gibi, ekonomik nedenlerle de,  bu geminin delinmesi halinde, geminin batacağını ve hep birlikte boğularak yok olacağımızı söylemiş. 

Günaydın. 

Bandırma Gemisindekiler Delinen Saltanat Gemisindekileri De Boğulmaktan Kurtaracaklardır
ERDOĞAN;  nihayet, kendisinin ve partili ve parti yandaşı bir azınlığın içinde bulunduğu,  kendisinin bizzat kaptanı olduğu, yönettiği, kaptan köşkünden Türk Milletine yukarılardan baktığı,  yönetimindeki saltanat gemisinin, kötü kaptanlık nedeniyle,  kayalara bindirerek alttan delindiğini ve geminin hzl.a su almaya başladığını ve böyle giderse saltanat gemisinin batacağını anladığı için, saltanat gemisinin kaptan köşkünden  84 milyon Türk Vatandaşına hitap ederek, durumun vahametini bildirmiş, çare olarak da gelin elinizdeki Türk parasını dövize ve altına yatırmayın, saltanat gemimizin delinen yerlerine yama yapmak için kullanalım çağrısını yapmıştır. 

ERDOĞAN; şunu çok iyi bilmelidir ki; her yerinden delinerek su almaya başlayan,  kendisinin dümeninde bulunduğu saltanat gemisini kurtarmak, bu aşamadan sonra asla mümkün değildir.  

Kaldı ki; Türk Milletinin büyük ekseriyeti, ERDOĞAN'ın içinde ve dümeninde bulunduğu lüks, şatafat ve safahat içinde yaşadığı saltanat gemisinin içinde değildir. 

Bu nedenle, Türk Milleti; delinen ve batacak olan saltanat gemisinin içinde asla boğulmayacaklardır. 

Hukukun üstünlüğüne, insan hak ve özgürlüklerine laik cumhuriyetin kurucu değerlerine ve ATATÜRK ilkelerine sadık ve bağlı olan Türk Milletinin büyük ekseriyeti, ATATÜRK'ün ruhunun ve manevi varlığının içinde dolaştığı BANDIRMA Gemisinde olup, 2023 Haziranında yapılacak olan demokratik seçimler sonunda, Türk Milleti Saltanat Gemisini denizde değil, sandık içinde batıracak ve Tarihi BANDIRMA GEMİSİ ve içindeki Türk Milleti;  salimen,  insan hak ve özgürlüklerine, hukukun üstünlüğüne dayalı Demokrasi Limanına ulaşarak,  buraya  demir atacaktır. 

BANDIRMA GEMİSİ; 19. Mayıs. 1919 da,  Samsun Limanına ulaşıp demir atarak Türk Milletini ve yurdunu kurtardığı gibi; bir kez daha görevini yapacak, hiçbir ayrımcılık yapmadan,  AKP ve yandaşları da dahil, Türk Milletinin tamamını,  AKP ve Saray iktidarının ülkeyi felakete sürükleyen kötü yönetiminden  kurtaracaktır. 

ERDOĞAN dahil,  hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın.

Güner Yiğitbaşı

24/08/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget