Türk milleti de o C. B. Şapkanızı sandıkta sizden geri alıp çöpe attıktan sonra hak ettiğiniz sıfatları bir bir sıralayacaktır

Türk Milleti de; o sığındığınız şapkanızı, oylarıyla kafanızdan çıkarıp aldıktan ve çöpe attıktan sonra, şu anda korkudan söyleyemediği hak ettiğiniz

Türk milleti de o  C. B.  Şapkanızı sandıkta sizden geri alıp çöpe attıktan sonra hak ettiğiniz sıfatları bir bir sıralayacaktır
Millet iradesinin tecelli ettiği, duvarında “Egemenlik Kayıtsız ve Şartsız Milletindir” yazan,  Kurtuluş Savaşının karargahı, Cumhuriyetimizin ilan edildiği,  kutsal gazi meclisin çatısı altında,  parti grubundan yaptığı konuşmasında; sözüm ona,  milletimizin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanı sıfatına rağmen, kendisine muhalif olan milletin büyük çoğunluğuna,  erkek ve kadın ayrımı yapmaksızın,  “çürük ve sürtük bunlar” diyerek,  küfür ve hakaret eden AKP Genel Başkanı; bugün Ankara Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşmasında;  ”Milletimiz gezicileri nasıl tanımlıyorsa biz de aynı sıfatları kullanıyoruz.  Bay Kemal ve şurekası ne derse desin,  biz vandala vandal,  çapulcuya çapulcu demeye devam edeceğiz.  “diyerek, kendisinden boş yere beklediğimiz özür dileme bir yana, söylediği küfür ve hakaretlere sahip çıkmış ve bu hakaretlerine devam edeceğini açıkça ilan etmiştir. 

ERDOĞAN'ı 20 senedir izleyen ve çok iyi tanıyan birisi olarak, biz zaten özür falan beklemiyorduk. O hakaret içeren sözleri,  o kadar içten ve inanarak söylemişti ki; geri adım atması zaten büyük sürpriz olurdu. 

ERDOĞAN; Cumhurbaşkanı şapkasına sığınarak,  millerimize meydan okumaya,  haklarında kesinleşmiş yargı kararı olmayan geziye katılan milyonları, kendi kafasına göre suçlamaya ve karalamaya devam edeceğinin ışığını yakmıştır. 

Bir de haddi olmadan, milletimiz adına bir değerlendirme yapmış, kendisini milletin yerine koymuş hazret. 

Demiş ki; ”Milletimiz gezicileri nasıl tanımlıyorsa,  biz de aynı sıfatları kullanıyoruz. ”

Haydi oradan. 

Türk Milletinin gezicileri nasıl tanımladığı ve kendilerine sahip çıktığı bellidir. 

Milletin büyük kesimine,  çürük bunlar, sürtük bunlar diyerek küfür ve hakaret eden AKP Genel Başkanı; yaptığı küfürlerin sorumluluğunu,  Türk Milletine atmış gözüküyor, küfürlerine Türk Milletini alet ve ortak etmeye çalışıyor. 

Milletimizin, gezicileri çürük ve sürtük olarak tanımladığını, kendisinin de milletimizin bu tanımına uyarak, gezicilere çürük ve sürtük sıfatlarını yakıştırdığını demeye getirerek,  boyundan büyük iş yapmış ve haddini aşmıştır. 

Nereden çıkardın, Türk Milletinin gezicileri çürük ve sürtük olarak tanımladığını?

Sizin;  açıkça, Türk Milleti dahi demekten çekindiğiniz, ATATÜRK hayranı, hukukun üstünlüğüne dayalı, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetinin sadık evlatları; sizi,  demokratik yolla sandıkta oylarıyla saraydan ve iktidardan uzaklaştıracak olan Türk Milleti, asla ve asla gezicileri çürük ve sürtük olarak tanımlamamaktadır. Siz,  hayal görüyor olmalısınız. 

Sizin, Türk Milleti dahi diyemediğiniz,  laik, hukuka ve insan hak ve özgürlüklerine dayalı demokrasi aşığı Türk Milleti değil, sizin korkudan milletim demekle yetindiğiniz, ümmetim demekten çekindiğiniz, size körü körüne bağlı ÜMMET'iniz olan bir azınlık,  sizin görüşünüzde olabilir, gezicilere sizin gibi çürük ve sürtük diyerek hakaret edebilir, bunu hiç yadırgamıyoruz, hakaret özgürlüğünüzün de sonuna geldiniz, az kaldı, çürük ve sürtük olarak yaftaladığınız asil Türk Milletinin demokratik oylarıyla abbas yolcusunuz. 

Bu nedenle,  yeni küfür ve hakaretlerinize, çaresizlikten dolayı,  kısa bir süre daha tahammül edecek bu Türk Milleti. 

Ancak. bu Dünyanın etme ve bulma Dünyası olduğunu,  asla unutmayınız. 

Bekleyiniz, sırası ve zamanı gelecek, Türk Milleti de;  o sığındığınız şapkanızı, oylarıyla kafanızdan çıkarıp aldıktan ve çöpe attıktan sonra, şu anda korkudan söyleyemediği hak ettiğiniz sıfatları; size,  bir bir sıralayacaktır.

Güner Yiğitbaşı 

04/06/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget