Sökülecek Rütbeniz Yoksa Yandınız

Bu ülkede rütbe sahibi olmak gerekiyor. Sökülecek rütbeniz yoksa, vay halinize. Yandınız. Sökülecek rütbeniz yoksa, sökmeye alıştılar ya, yeleğinizi

Sökülecek Rütbeniz Yoksa Yandınız
Emekli devlet memurundan ne istiyorsunuz?

Adam,  yıllarca devlete hizmet etmiş, emniyet müdürü olmuş, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı olarak görev yapmış ve şerefiyle emekli olarak köşesine çekilmiş. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan KAFTANCIOĞLU'nun haksız mahkum edilmesine tepki göstererek,  KAFTANCIOĞLU'nu savunan bir twet atmış, suçu bu. 

Evet Sabri UZUN'dan bahsediyoruz. 

Sen misin? tweet atan, hakkında idari soruşturma açılmış ve bu soruşturma kapsamında tırnaklarıyla kazıyarak elde ettiği emniyet müdürü rütbelerinin sökülmesine karar verilmiş. 

Bu iktidar,  şu rütbe sökme işini çok sevdi. 

Önce, bu ülkede yaptığı anayasa hala yürürlükte olan, tüm devlet yetkisi kullananların kullandıkları bu yetkilerin meşruiyet kaynağı olan darbeci Kenan EVREN ve arkadaşlarının, sonra 28 Şubatçı emekli paşaların rütbeleri söküldü, şimdi de emekli emniyet müdürü Sabri UZUN'un rütbelerini söktüler. 

Bu ülkede rütbe sahibi olmak gerekiyor. 

Sökülecek rütbeniz yoksa, vay halinize. Yandınız. 

Sökülecek rütbeniz yoksa, sökmeye alıştılar ya, yeleğinizi sökecek ve iplerini yumak yapıp elinize verecek değiller, herhalde. 

Büyük bir ihtimalle,  dişlerinizi söker elinize verirler. 

Kendinize mukayyet olun lütfen. 

Sabri UZUN'un suçu çok büyükmüş. 

Teröre, terör yandaşlarına arka çıkmış, yani terörle iltisaklı bulunmuş. 

Bu duruma göre, CHP İstanbul İl Başkanı Canan KAFTANCIOĞLU,  terörist ve törer yanlısı kabul edilmiş yani. 

Bu ülkenin kurtarıcısı ve devletimizin kurucusu ATATÜRK tarafından kurulan,  ATATÜRK'ün partisi CHP'nin İstanbul İl Başkanı,  terörist ve terör yanlısı ilan edilmekte dikkatinizi çekerim. 

Yargı kararlarıyla tescilli en büyük terörist, 15 Temmuz hain darbe girişiminin başında bulunan FETÖ'yü bu ülkenin başına musallat edenler ve buna rağmen hala ellerini kollarını sallayarak serbestçe dolaşanlar, Mecliste parmak kaldıranlar, FETÖ'nün siyasi ayağına mensup olanlar,  ne olacak peki?

Bu ülkede kamu görevlisiysen en büyük teminatın, namuslu olmayacaksın. 

Yüzün kızarmadan yolsuzluk yapacaksın, ihaleye fesat karıştıracaksın, rüşvet alacaksın, doğru söylemeyeceksin, gerçek olmayan şeyleri,  doğruymuş gibi sürekli tekrarlayacaksın. 

O zaman, bak gör sana ne kapılar ardına kadar açılacak. 

Büyükelçi dahi olabilirsin, yabancı dil bilmene gerek de kalmadan.

Güner Yiğitbaşı

15/06/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget