Bahçeli Senin Misyonun Belli Sana Ve Adamlarına Kimseler İnanmaz

Bahçeli Senin Misyonun Belli Sana Ve Adamlarına Kimseler İnanmaz Bay BAHÇELİ; sen, önce ne ve neci olduğunu bu aziz millete izah etmelisin.

Bahçeli Senin Misyonun Belli Sana Ve Adamlarına Kimseler İnanmaz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  partisinin grup toplantısında her zaman yaptığı gibi, CHP'yi hedef alarak;  "Tarihine sırt çevirmiş,  kökünden uzaklaşmış,  işgal edilmiş CHP'nin gerçek yüzünü her zeminde her yöremizde anlatacağız.  CHP'nin neye dönüştüğünü kimlere hizmet ettiğini,  kaynağından nasıl koptuğunu halka hizmet hakka hizmet şiarıyla izah edeceğiz. Bu günden itibaren yeni görevlendirmeleri yapıyorum CHP’nin gizli gündemini ağır kusurlu siyasetini halkımıza doğrudan aktarmak ve ifşa etmek amacıyla arkadaşlarımızı Anadolu'ya gönderiyorum.  Kabaran tehlikeleri alttan alamayız,  yerimizde sayamayız o nedenle erkenden yol almalıyız" demiş

Bay BAHÇELİ; sen,  önce ne ve neci olduğunu bu aziz millete izah etmelisin. 

Sen, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan ve amacı, siyasal sorumluluk yüklenerek,  iktidar olmak ve ülkesine hizmet etmek olması gereken,  muhalefetteki bir siyasi partisinin genel başkanı mısın, yoksa hiçbir siyasi sorumluluk yüklenmeden, asalak bir şekilde başka bir siyasi partiden, iktidardaki AKP'den  nemalanan, bu nedenle muhalefet partisi olduğunu unutarak iktidar partisinin şakşakçılığını, koltuk değnekliğini ve tetikçiliğini yapan, partisine ihanet eden, sorumluluk yüklenerek iktidar olmaktan korkan sözde bir politikacı mısın?

Bu ülkenin,  iktidar adayı, ana muhalefet partisi CHP ile uğraşmadan önce, bu konuda Türk Halkını aydınlatırsan,  memnun oluruz. 

CHP'nin gerçek yüzünü, gizli gündemini  her zeminde ve her yöremizde anlatacağınızı, ifşa edeceğinizi, bu nedenle yeni görevlendirmeler yaparak,  partili arkadaşlarını, bugünden itibaren Anadolu'ya gönderecekmişsin. 

Söyler misin,  hangi yüzle  ve hangi sıfat ve prestijle?

Sana ve arkadaşlarına kim inanacak bir düşündün mü?

Sizin,  halkın karşısına çıkarak söz söyleyecek, onlara CHP'yi şikayet edecek yüzünüz mü kaldı?

Size bir dost tavsiyesi, sakın halkın karşısına çıkmayın, siz halka CHP'yi şikayet etmeye başlamadan önce,  halkın ağır eleştiri ve protestosu ile karşılaşacağınızı,  asla unutmayınız. 

Bay BAHÇELİ; sez, yanlış anımsamıyorsam,  son mahalli idare seçimlerinde,  koltuk değnekliğini yaptığınız AKP adayının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi için propaganda yapmak üzere,  İstanbul’a gideceğini söylemiştin ve sanırım gitmiştin ama,  seni hiç kimse sokakta halkın arasında göremedi, verdiğin sözü tutamadın,  seni kimse kaale almadı sanırım, geri dönmek zorunda kaldın. Bu fiyaskonu ne çabuk unuttun Bay BAHÇELİ. 

İnsanları kendine güldürme lütfen. 

Şeffaf, parti içi demokrasinin azami derecede var olduğu CHP'nin;  ifşa edilecek  gizli bir gündemi yok ki; neyi ifşa edeceksiniz?

Bay BAHÇELİ; sanırım yanılıyorsunuz ve CHP'yi, her icraatına kayıtsız ve şartsız destek vererek, şakşakçılığını yaptığınız iktidar partisiyle karıştırıyorsunuz, çok doğru bu ülkede gizli bir gündemi ve ajandası olan bir parti var sanırım, acaba o partinin destekçisi ve koltuk değneği olduğunuzun farkında mısınız?

Her eylemini ve söylemini beğenerek alkışladığınız, mecliste haricen destek ve omuz verdiğiniz iktidardaki AKP'nin, artık pek de gizliliği kalmayan,  gizli gündemini halkımıza açıklarsanız, bu ülkeye gerçekten hizmet etmiş ve kendinizi halkımıza affettirmiş olursunuz. 

Adamlarınızı Anadolu’da halkın arasında görmek,  pek eğlenceli olacak bizim için. 

Ancak, halkımız; Anadolu'ya göndereceğiniz adamlarınızı,  halkın arasında görerek eğlenip hoşça vakit geçirmek  için,  çok acele etmemeliler, her an  görüntü ve yayın  kesilebilir, adamlarınız geldikleri gibi, geldikleri yere geri dönebilirler.  

Güner Yiğitbaşı

03/11/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget