Bu Millet Zannettiğiniz Kadar Budala Değildir

Bu Millet Zannettiğiniz Kadar Budala Değildir Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olduğunu iddia eden zat, katıldığı Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşmasında yaptığı

Bu Millet Zannettiğiniz Kadar Budala Değildir
Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olduğunu iddia eden zat, katıldığı Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşmasında yaptığı konuşmasında; ”Gezi olaylarında bay Kemal Taksimde değil miydi? Çünkü o da gezici. Bunlar değil miydi Bezmialem Valide Sultan Camii'nin içine bira kutularıyla girenler? Camiden Başbakanlık Ofisine kanal açarak gidenler bunlar değil miydi?” diyerek, çok trajikomik,  akıl ve mantık dışı,  camiden Başbakanlık Ofisine yeraltından kanal kazıp gittiklerini iddia etmiştir. 

Bu iddia ve sözler; mantık ve akıl dışı olduğu kadar, bu sözlerin muhatabı olan Türk Milletini,  adeta budala yerine koyan, yalan lafının dahi hafif kalacağı, söyleyenin akıl ve ruh sağlığından şüphe edilmesine yol açacak sözler olup, Türk Milletiyle adeta alay etmekle, onu budala yerine koymakla eş değer sözlerdir. 

Bu kanalı,  her gün camiye gelip giden namaz kılan onca cemaate rağmen, çok kısa sürede, kim ya da kimler, hangi araç ve gereçleri kullanarak açmışlar ve caminin altından  Dolmabahçe Sarayındaki Başbakanlık Ofisine gidebilmişlerdir?

Hayret doğrusu. 

Bu millet; bugüne kadar çok yalanlar duydu ama,  bu kadar kuyruklusunu asla duymadı, ilk kez duydu. 

Ana Muhalefet partisi genel başkanının da bu konuşmada ismi geçtiğine göre, iktidara soyunan CHP ve onun genel başkanı;  bu iddiayı ciddiye almalı ve olmayan bu kanalın peşine düşmelidir. 128 milyar dolar nerede diye sorduğu gibi, bu kanal nerede diye sormalıdır her gün. 

İmkansız ama, velev ki;  ERDOĞAN'ın bu kanal iddiası doğru kabul edelim, bugüne kadar,  bu iddianın faili olan,  camiden Başbakanlık Ofisine gizlice  kanal açarak Başbakanlık Ofisine giden kişiler bulunarak  haklarında  ne gibi bir işlem yapılmıştır? merak ediyoruz doğrusu. 

Bu iddia doğruysa,  ki; bizce doğruluğu imkansız, çok vahimdir. 

Bu iddia doğru değilse; durum çok daha vahim olup, Türkiye Cumhuriyetinin yönetiminde büyük bir zafiyetin varlığının açık bir  ifadesidir.  

Bu iddianın sahibi; iddiasını,  görüntüleriyle kanıtlamak zorundadır. 

Aksi halde,  Türk Milletinden özür dilemelidir. 

Güner Yiğitbaşı

16/11/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget