Mafya İle Aynı Yatağa Girerseniz Olacağı Budur

Mafya ile aynı yatağa giren, mafyadan siyaseten çıkar sağlamaya kalkanlar, bu sonucu düşünemediler mi? Aklı başında siyasetçiler, mafya ile ilişkiye

Mafya İle Aynı Yatağa Girerseniz Olacağı Budur
Bir zamanlar AKP taraftarı olan, AKP lehine mitingler  düzenleyen, AKP cenahında muteber bir kişi muamelesi gören, kendisine polis koruması verilen, sırtı sıvazlanan, siyaseten kendisinden yararlanılan mafya lideri Sedat PEKER;  kaçtığı,  yurt dışından videolar hazırlayıp yayınlayarak,  mafya siyaset ilişkisinin kirli çamaşırlarını ortaya döküyor. 

Mafya ile aynı yatağa giren, mafyadan siyaseten çıkar sağlamaya kalkanlar, bu sonucu düşünemediler mi? Aklı başında siyasetçiler,  mafya ile ilişkiye girilmeyeceğini, ileri de bunun diyetini ödemek zorunda kalacaklarını düşünmelidirler. 

Mafya,  kiralık katile benzer, kendisinin çıkarları için siyasilere yakın durur ve ilişkiler iyi gittiği sürece onların lehine çalışırlar, mafya ile siyaset göbekten bağlıdır.  Aralarındaki ilişki,  tamamen karşılıklı çıkara dayanır, mafya kendi haksız çıkarının peşinde koşar, onlar için;  din,  iman, ideoloji, ideal diye bir şey yoktur, varsa yoksa haksız kazanç sağlamaktır amaçları, dinleri ve imanları haksız çıkar ve paradır onların.  

Siz, kiralık bir katilin yakalandıktan sonra sustuğunu, sahibini ele vermediğini hiç gördünüz mü?

Biz görmedik ve bundan sonra da görmeyiz, para ve çıkar karşılığı anlaştığı bir kişi adına onun hasmını öldüren bir kiralık katil,  yakayı ele verdiğinde;  kendisini para ve çıkar karşılığında kiralayan ve kullanan sahibini, hiç gözünü kırpmadan nasıl ele veriyorsa, aralarındaki tüm kirli çamaşırları ortaya döküyorsa, Sedat PEKER'in,  araları bozulan AKP'ye yönelik suçlamaları ve aralarındaki kirli çamaşırları ortaya serme gayreti de,  buna benzemektedir. 

Bilemiyoruz, yaptığı suçlamaları kanıtlayacak elinde deliller var mı?

Ama, kanıtlarıyla somutlaştıramasa dahi, yaptığı ve bundan sonra yapacağı soyut suçlamalar dahi, iktidar partisi için bir yüz karasıdır. 

Bu olay, siyasilere ders olmalıdır. 

Temennimiz, Sedat PEKER'in; öttüğü için,  mafyavari bir şekilde susturularak koronoya yenik düştüğü haberlerinin basında yer almamasıdır. 

Hiç değilse buna tevessül edilmemeli,  mafya ve suç örgütleri düzeyine  inilmemelidir.  

Güner Yiğitbaşı

11/05/2021  

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget