Bunlar Ve Gizli Destekçileri Nankör Ve Vatan Hainidir

Bunlar Ve Gizli Destekçileri Nankör Ve Vatan Hainidir ülkenin kurtarıcısı ve devletimizin kurucusu ATATÜRK'e hakaret eden bir soysuz ve vatan haini çı

Bunlar Ve Gizli Destekçileri Nankör Ve Vatan Hainidir
Yeter artık. 

Vatan hainleri, ATATÜRK düşmanları meydanı iyice boş buldular. 

Düpedüz yalan söylemekten utanmıyorlar bu sözde Müslümanlar. 

Lanet olsun sizin Müslümanlığınıza, siz Müslümansanız, Müslümanlık buysa ben Müslüman falan değilim. 

Yine, bu ülkenin kurtarıcısı ve devletimizin kurucusu ATATÜRK'e hakaret eden bir soysuz ve vatan haini çıktı ortalığa. 

Bunlara, layık oldukları sıfatları yazmak zorunda kalınca, onur ve şerefleri akıllarına geliyor ve ATATÜRK'ün onur ve haysiyetine pervasızca saldıran sözde Müslüman kafirler, suç duyurusunda bulanarak,  hak aramaya kalkışıyorlar utanmadan. 

Yine, sözde Müslüman ve din adamı olduğunu söyleyen bir hain, Ayasofya’da hafızlık törenine katılan cemaate hitaben; ”Öyle bir zaman geldi ki; bu mabed, ezan, namaz yasak olarak müze haline çevrildi. Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir?” söyleminde bulunarak, ATATÜRK'ü zalim ve kafir olmakla suçlamış. 

ATATÜRK'ün tırnağı olamayacak, onun adını ağzına dahi alamayacak olan, bu sözde din adamının ta kendisidir,  kafir ve zalim olan. 

Bu sözler, ATATÜRK'e yönelik basit bir hakaret değil, onun şahsında laik düzene yapılan bir saldırıdır. 

Bu ülkede;  hiçbir zaman ve hiçbir dönemde,  ezan ve namaz yasaklanmamıştır. 

Yasak demek; merkezi bir kararla,  ülkedeki bütün camilerin kapatılarak ezan ve namaza son verilmesidir. 

Kiliseden bozma Ayasofya’da namaz kılman şart mı, başka Cami’mi yok bu ülkede ve İstanbul’da. Namazını orada kılınca on kat daha fazla mı sevap kazanıyorsun sanki?

Cami dediğin nedir ki; o bir araçtır, namaz kılınan ibadet yapılan yerdir. Zarftır yani. Sen zarfın içine bak, hain kafir. Önemli olan; camiye gelerek namaz kılan ve ibadet eden gerçek Müslümanların niyetleridir, insan ve Allah sevgisi taşımaları,  dürüst ve namuslu olmalarıdır. 

Ayasofya, aslında kilise olmasına rağmen, İstanbul’un fethinden sonra camiye çevrildiği gibi, sonradan da, her dinden kişi için kutsal ve değerli bir sanat eseri olan Ayasofya’nın müze haline getirilerek kısmen ibadete kapatılmasından doğal ne olabilir?

Ama, Müslümanlığı siyasete alet eden, Müslümanlığın oruç, namaz ve hac gibi görsel ve eylemsel kurallarına uyar gözükerek, İslam’ın yalan söylememek, hırsızlık ve yolsuzluk yapmamak, dedikodu yapmamak, dürüst ve ahlaklı olmak, kul hakkı yememek gibi asıl uyulması gereken zor kurallarına uymayan din bezirganı sözde Müslümanlar, bu ülkeye ve Müslümanlığa en büyük emeği geçen gerçek Müslüman ATATÜRK'e dil uzatarak hainlik yapmaya devam ediyorlar. 

Bu hainler yalnız değil tabi. 

Aslında,  hainler mert olmazlar, çok korkaktırlar. 

Onların gizli destekçileri, onların sırtlarını sıvazlayanları, onlara konuş arkanda biz varız diyenleri olmazsa,  tek kelime edemezler. 

Bu haine sormak istiyoruz, sen mertsen ve erkeksen, İslam adına yalan söylemeden doğruları konuşuyorsan ve haklıysan,  doğrudan ATATÜRK'ün adını açıkça anarak, sen kafirsin zalimsin desene. 

Sözde din adamı kılıklı yaratık,  seni ve senin arkandaki tüm gizli destekçilerini, sana cesaret verenleri, sırtını sıvazlayanları, seni bu sözlerinden dolayı alenen kınamayanları, kim olurlarsa olsunlar, ben kınıyorum ve lanetliyorum. 

Güner Yiğitbaşı

30/05/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget