Muharrem İnce Seçimden Önce Açıklamalıdır

Muharrem İnce Seçimden Önce Açıklamalıdır
Sayın Muharrem İNCE; Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını, umulduğu gibi başarılı bir şekilde sürdürüyor.
Ancak, bize göre AKP adayı ERDOĞAN ile girdiği "Pensilvanya 'yı ziyaret etti" polemiği hiç hoş olmadı.
Buna polemik demek zorunda kaldık, zira İNCE bir iddia ortaya atarak, ERDOĞAN'ı  2001'de partiyi kurarken Pensilvanya 'ya gidip icazet almakla suçladı,bu suçlamanın altında kalmayan ERDOĞAN da;İnce’nin, "Pensilvanya 'yı ziyaret etti" iddiasını inkar ederek, "ispatlamazsan namertsin" ifadeleri ile İNCE'ye yanıt verdi.
ERDOĞAN'ın bu yanıtına karşı İNCE de; “2001'de Pensilvanya'ya  gidip icazet aldığınızı bana söyleyen kişi, beraber gittiğiniz kişi. O aradı beni. "Beraber gittik" dedi. Allah'ın izni, milletin isteğiyle ile 24 Haziran'da cumhurbaşkanı olduğumda o arkadaş da rahata ereceği için adını vereceğim” yanıtını vermiş bulunmaktadır.
Biz Sayın ERDOĞAN'ın; çözüm süreci ve PKK lideri ile masaya oturularak yapılan pazarlıklar gibi, hakkında iddia edilen çoğu suçlamayı önceden inkar ederek ve bu iddiayı çıkaranlara, iddialarını ispat edemezlerse namerttirler, namussuzdurlar diye suçlayıp karşılık verdiğine, ancak sonradan bu iddiaların doğruluk kazandığına sıkça tanık olduk, ERDOĞAN'ın bu tür çıkışlarına alışkınız.
Sayın ERDOĞAN bu çıkışlarıyla bazı seçmenleri ikna edebiliyor da,bu nedenle Sayın İNCE'ye tavsiyemiz, ERDOĞAN ile böyle polemiklere girmeden sağlam konuları gündeme getirerek ayağı yere basan  konularda eleştiri yapmalıdır.
Sayın İNCE; ha çok önem veriyor, ERDOĞAN'a oy kaybettireceğine ve doğruluğuna inandığı ve kanıtlayabileceği için, illa ki "Pensilvanya 'yı ziyaret etti" iddiasını dile getiriyorsa, bunun ispatını, seçim sonrasına, 25.Hazirana bırakmamalıdır. Penaltıdan gol atacaksa, bu golü seçimlerden önce, seçim sandığıma atmalı ve beklediği sonucu elde etmelidir.
Sayın İNCE bu iddiasının ispatını seçimden sonraya bırakırsa ve seçimi de kaybederse, penaltı golünü kaçırdığı için takımını şampiyonluktan eden oyuncunun durumuna düşeceğini unutmamalıdır.

Güner Yiğitbaşı

29/05/2018
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget