Hanımefendi Hala Konuşmaya Devam Ediyor

Bugüne kadar, seçim süreciyle ilgili olarak, sürece zarar verecek hiçbir açıklamaları olmadığı gibi, bizi de altılı masaya alınız şeklinde bir talepl

HDP;   bu ülkenin legal bir partisi olup,  bu ülkenin asıl ve eşit sahiplerinden olan Kürt kökenli vatandaşlarımızın tercih ederek oylarını verdikleri,  ülkemizin İYİ Partiden de büyük ve önde olan üçüncü büyük siyasi partisidir.  


Hanımefendi Hala Konuşmaya Devam Ediyor
Bugüne kadar, seçim süreciyle ilgili olarak,  sürece zarar verecek hiçbir açıklamaları olmadığı gibi, bizi de altılı masaya alınız şeklinde bir talepler ide olmadı, HDP'nin.  


Sadece ilkelerde anlaşırsak, tenezzül edip ziyaret ederek bizimle de görüşürseniz,  biz de altılı masanın ortak adayını destekleriz diyerek,  hep olumlu ve uzlaşıcı tavır sergilediler.  


Bize göre,  HDP'nin;   masa dışından altılı masaya destek vermesi,  ortak adayın seçilmesinde, İYİ Partinin katkısından daha fazla ve önemli olacaktır.  


Bu gerçeklere rağmen;  sanki,  ortak aday KILIÇDAROĞLU HDP'yi altılı masaya alacakmış gibi bir tavır sergilemek ve HDP'yi masaya istemiyoruz, KILÇDAROĞLU isterse HDP ile görüşebilir, bizim olduğumuz masaya HDP'yi getiremez demenin  ve ortamı germenin, altılı masayı dışarıdan desteklemeyi düşünen yurtseverleri üzüp,  incitmenin gereği var mıdır? Hanımefendi.  


İMAMOĞLU ve YAVAŞ;  AKP'nin  torba yasa uygulaması gibi, partilerin hiyerarşik yapılarını altüst edecek şekilde,  masa dışından torbaya (masaya) dahil edildikleri halde, seçim sürecinde kazanmaya katkı yapacağı kesin olan HDP'nin, dışarıdan desteğine zarar verebilecek beyanlarda bulunmaya devam eden hanımefendi, şahsının ve partisinin çıkarlarına hizmet ettiğinin, seçim sürecine zarar verdiğinin farkına varmalıdır sanırım.  


Herkesi,  en az HDP kadar sorumlu olmaya davet ediyoruz.

Güner Yiğitbaşı

08/03/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget