Recep Tayip Erdoğan’la Devlet Bahçeli bir zamanlar böyle atışmışlardı

Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet bahçeli şimdilerde “Cumhur İttifakı” ile birlikte birbirine öylesine bağlılar ki, Recep Tayip Erdoğan’ın 70 yaşına bas

Recep Tayip Erdoğan’la Devlet Bahçeli bir zamanlar böyle atışmışlardı
Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet bahçeli şimdilerde “Cumhur İttifakı” ile birlikte birbirine öylesine bağlılar ki, Recep Tayip Erdoğan’ın 70 yaşına basması ile 70. Yaş gününde Devlet Bahçeli ona 70 tane gül çiçek gönderdiğini basına yansıyan bilgilerden öğrendik.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, doğum günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 70 adet gül gönderdi. Erdoğan da Bahçeli'nin bu jestine “Devlet Bey nezaketini yine gösterdi, çok da zengin bir nezaket. Yaşımın miktarında güller gönderdi” sözleriyle karşılık verdi.

Bahçeli'nin 70 gül jesti sosyal medyada da gündem oldu...Recep Tayyip Erdoğan bu konuda şunları söyledi 

"Öncelikle devlet bey her zamanki o nezaketini, kibarlığını bir defa daha gösterdi. Zengin bir nezaket. Devlet Bey yaşım miktarınca gül gönderdi. Kendine has estetiği içinde olan bir kalem gönderildiğini söylediler. Bu süreci en güzel şekilde dayanışma içinde devam ettireceğiz.”

Bu dostluk ve samimiyetin bir de “Cumhur İttifakı’” nı oluşturmadan önce bunun ikisinin birbirini incitecek kadar eleştirmeleri ve atışmaları var. Halen bilgisayarımızda saklı olan bir videodan kayda aldığımız tespit edebildiğimiz bu atışmaları ve taşlamaları buraya alıp size sunmak istedik. İkisi birbirini şöyle eleştiriyorlardı:

Recep Tayip Erdoğan’la Devlet Bahçeli bir zamanlar böyle atışmışlardı

Recep Tayyip Erdoğan (RTE) “: “Sayın Bahçeli günaydın, gerçekten acınacak bir halin var. Gördüğün zaman içi dolgun bir melek zannedersin. MHP’yi küçülten bu adamla bir yere varamazsın, MHP’nin genel başkanı olan bu zat usta özürlüsün.

Devlet Bahçeli (DB): “Erdoğan aklıyla arasını açmış, klinik bir vaka haline gelmiş.”

RTE: “Milliyetçiyim diyen MHP Genel Başkanı bu milletin hedefinden nasiplensin, bu milletin adabını öğrensin. Önce haddini bileceksin, bir taraftan da milliyetçi ayaklarına takılacaksın. Irkçılık yaptınız, kavmiyetçilik yaptınız, kabilecilik yaptınız, şeytani olan işleri yaptınız”.

DB: “Senin yaptıklarını ancak iblis bilecektir”

RTE:” Kimse bizim karşımıza Türklükte de çıkmasın, biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız”.

DB: “Sayın Kandil yetiştirmesidir ya Kürk düşmanıdır ya Türk düşmanıdır.”

RTE: “Ey Bahçeli bunları ispat edemezsen sen alçaksın, adisin”.

DB: “Alçaksın ve şerefsizsin”.

RTE: “Bunu ispat edemezsen alçaksın, namertsin. MHP’nin başındaki beyefendi, aile nedir bilmez, onun böyle bir derdi yok, çoluk nedir çocuk nedir bilmez”.

Recep Tayip Erdoğan’la Devlet Bahçeli bir zamanlar böyle atışmışlardı
RTE: “Sen Cumhurbaşkanı olmanı geçtik de nasıl bir insansın”.

DB: “Evlenmemiş olabilirsin ayrı bir mesele, ama sen ailenin kadrini kıymetini bilmezsin. Bu adam siyasette çırak bile olamadı, olamayacak da. Genel Kurmay Başkanımızın atılacak tırnağının bir paresi dahi olamazsın”.

DB: “Sende şeref ve mertlik işportaya düşmüş, hurdaya çıkmış”.

RTE “Ağzından salyalar akıyor, ey Bahçeli sana da sesleniyorum, bildim bileli o koltukta oturuyorsun, hiçbir işe yaramadın yavu”.

DB: “Bir tek oyum vardır, onu da vereceğim, verdiğim evet oyunu referandumda da tekrarlayacağım”.

Başka bir gün Devlet Bahçeli, R. T. Erdoğan için şunları söyledi:

DB: “25 Aralık AKP’nin aile boyu yolsuzluk ve hırsızlık bataklığına saplandığını gösteren bir milattır. Ankara’da hırsız vardır, hırsız iktidardadır”.

RTE: “Sen bunları ispat edemzsen alçaksın adisin”.

DB: “Alçaksın şerefsizsin”.

RTE: “Namertsin”.

Bu konuşmaların bandı bilgisayarımda saklıdır.

Cevat Kulaksız kulcevat599@gmail.com

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget