Herkes Aklını Başına Toplamak Mecburiyetindedir

Yazımın başlığı; ”Herkes Aklını Başına Toplamalıdır” da olabilirdi. Ancak, bilinçli olarak, yazı başlığını “HERKES AKLINI BAŞINA TOPLAMAK MECBURİYET

Herkes Aklını Başına Toplamak Mecburiyetindedir
Yazımın başlığı; ”Herkes Aklını Başına Toplamalıdır” da olabilirdi. 


Ancak, bilinçli olarak, yazı başlığını “HERKES AKLINI BAŞINA TOPLAMAK MECBURİYETİNDEDİR” şeklinde belirledik. 


Evet, seçmenin;  aklını başına toplayarak,  artık ülkemiz için beka sorunu haline gelen, kindara geldikleri 22 sene önceki halimizi dahi aratır hale getiren, çözeceğim dediği tüm sorunların bizzat yaratıcısı AKP ve Cumhur İttifakı iktidarından kurtulmamız için önemli bir dönemeç olacak olan 31 Mart seçimlerinde,  AKP ve Cumhur İttifakı adaylarına asla oy vermemeleri,  artık bir mecburiyet haline gelmiştir. 


ERDOĞAN'a sempati duyabilirsiniz,  hala onun partisinin adaylarına oy vermeyi gönlünüzden geçiriyor olabilirsiniz, ancak büyük vebal altına girersiniz, bu iktidarın ekonomi ve özgürlükler alanında ezdiği en başta emekliler olmak üzere halkımızın çoğunluğuna karşı büyük günah işlemiş olursunuz. 


31 Mart seçimlerinin telafisi yoktur. Dört sene boyunca bir daha seçim yok. 31 Mart seçimlerinde AKP ve Cumhur İttifakının adaylarına oy verecek olursanız, bu oylarınızın her biri,   ERDOĞAN'a güven oyu ve onun ülkeye zarar veren tüm icraatlarını onaylama anlamına gelecek ve ERDOĞAN; halkım benim icraatlarını onayladı,  aynı şekilde yola devam demeye ve halkımızı ezmeye davam demeye hak kazanacaktır. Kendinizi düşünmüyorsanız diğer insanlarımızı düşününüz  ve ERDOĞAN'a oy vermemeye mecbur hissediniz kendinizi. Aksi halde kul hakkı yemiş olacaksınız, ülkemize ve insanlarımıza büyük kötülük yapmış olacaksınız. 


31 Mart seçimlerinde,  kendilerini ERDOĞN'a ve onun adaylarına oy vermeme mecburiyetinde hissetmesi gerekenlerin başında da emekliler ve aileleri gelmektedir. 


Evet, 31 Mart seçimleri iktidara hesap sormak için en yakın ve tek şansınız. Bu işi sonrasına bırakırsanız, dört sene beklemek zorunda kalacaksınız. 


Bir düşünün, aklınızı başınıza devşirin, şurada seçime bir hafta kalmış, anketler aleyhinde olduğu halde ERDOĞAN Nuh diyor Peygamber demiyor ve emeklilerin çığlıklarına gözlerini ve kulaklarını kapatıyor, dar gelirlilerin ve emeklinin geçim ve yaşam derdine çare olabilecek en küçük bir girişimde bulunmuyor. 


Bir hafta kalmış ve anketlere göre bir seçim yenilgisinin nefesini ensesinde hissetmiş olan, buna rağmen, kapıya dayanmış 31 Mart seçimleri için dahi kılını kıpırdatmayan ERDOĞAN'ın; 31 Mart seçimlerini,  en başta emekliler olmak üzere, ezilen halkın oylarıyla başarıyla atlatması ve yeniden güven oyu alması halinde, 1 Nisan'dan sonra ezilen halkın, emekli ve çalışanların yüzlerine dahi bakmayacağını ve bunda da yerden göğe kadar haklı olacağını,  aklınızdan çıkarmayınız. 


Bu nedenle, 31 Mart’ta oy vermeden önce, sorgulayın ve iyi düşünün lütfen,  ERDOĞAN'a vereceğiniz oylarınızla bindiğiniz dalı kesmeyiniz, kendiniz bir yana,  diğer masum ihsanların da ezilmelerine ortak olmayınız.


25/03/2024 

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget