Doğum Günün Kutlu Olsun Dağlarında Çiçekler Açan Gavur İzmir

Keşke Yunan galip gelseydi diyen, vatan haini Fesli Kadirlere ve onun zihniyetinin temsilcileri ve ona kucak açan hain ve karşı devrimcilere inat,

Doğum Günün Kutlu Olsun Dağlarında Çiçekler Açan Gavur İzmir
Keşke Yunan galip gelseydi diyen, vatan haini Fesli Kadirlere ve onun zihniyetinin temsilcileri ve ona kucak açan hain ve karşı devrimcilere inat,  İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun (9/Eylül/1922), Yunan'ın denize dökülüşünün,  99'uncu Yıl Dönümü ‘nü kutluyoruz bugün. 

Bugünün, Osmanlı hayranı, ATATÜRK ve demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti Devletinin düşmanı karşı devrimciler için bir kara gün, adeta yas günü olduğunu da, çok iyi biliyoruz. 

İzmir ve bir İzmirli olarak; Güzel İzmir'imizin,  Yunan işgalinden kurtularak yeniden doğuşunun 99'ncu Yıl Dönümü,  Ülkemize ve tüm İzmirlilere kutlu ve mutlu, keşke Yunan galip gelseydi diyen hainlere ve o zihniyete sahip olanlara da,  lanet olsun. 

Her zaman muhteşemsin,  Gavur İzmir. 

Muhteşemsin Gavur İzmirli. 

İzmir ve İzmirli; asırlarca,  din,  ırk çeşitliliği gözetmeksizin,  birçok medeniyeti içinde barındırdığın için sana açıkça dinsiz demekten korkanların yakıştırdığı gavurluğu yapmaya, gavur olarak kalmaya devam et lütfen. 

Gavurluk,  sana gerçekten çok yakışıyor. 

Bu ülkenin;   Gavur İzmir'e ve daha başka Gavur İzmirlere ihtiyacı var. 

Demokrasiyi, insan hak ve özgürlüklerini, laikliği, hukukun üstünlüğünü, yargı bağımsızlığını, kuvvetler ayrımına dayanan parlamenter demokrasiyi ağızlarına almaktan, din ve etnik kökenine bakmaksızın  birçok medeniyeti içinde barındırmaktan korkanlar, İzmir'imizi bu üstün vasıflarıyla nitelendirerek anmak yerine, kısaca ve üstü kapalı bir şekilde,  dinsizlikle ve gavurlukla suçlamayı tercih ediyorlar. 

Laiklik ve demokrasi karşıtlarının;  İzmir'imizi anarlarken, İzmir ve İzmirliden bahsederlerken,  İzmir'in önüne ekleme gereği duydukları “gavur” kelimesi;  demokrasiyi, laikliği,  insan hak ve özgürlüklerini, yargı bağımsızlığını, kuvvetler ayrımını, parlamenter demokrasiyi, dinlerine ve etnik kökenlerine bakmaksızın birçok medeniyeti içinde barındırdığını simgelemektedir. 

Bu nedenle,  biz İzmirliler,  gavurluğumuzla gurur duyuyoruz, ne mutlu gavur İzmirliyim diyene. 

Doğma büyüme İzmirli olmamakla birlikte,  çok uzun senelerden beri bu ilde oturuyor, yaşıyor, çalışıyor ve yerleşmiş olmamız nedeniyle; İzmir’i olmaktan ve burada yaşamaktan dolayı ne kadar gurur duysam azdır. 

İzmir'imizi, emperyalist devletlerin ve onun maşası Yunan'ın işgal ve zulmünden kurtararak bizlere armağan eden, ilk ve son Başkomutanımız, Kurtarıcımız,  Devletimizin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız, Ulu Önderimiz, Büyük Devrimci ve Devlet Adamı ve eşsiz insan, ölümsüz,  sevgili ATATÜRK'ümüze ve değerli silah arkadaşlarına minnetlerimizi sunuyoruz, manevi huzurlarında hürmetle eğiliyoruz, hepsinin ruhları şad ve mekanları cennet olsun.  

Ne mutlu Gavur İzmir'e ve Gavur İzmirliyim diyene. 

Güner Yiğitbaşı

09/09/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget