Kulağınızın Üzerine Yatamazsınız Sayın Erdoğan!...

Kulağınızın Üzerine Yatamazsınız Sayın Erdoğan!... Bu iddialar gerçek dışıdır diyerek geçiştiremezsiniz, sessiz kalıp, kulağınızın üzerine yatamazsın

Kulağınızın Üzerine Yatamazsınız Sayın Erdoğan!...
Bugün (24/06/2021) SÖZCÜ Gazetesi yazarı Necati DOĞRU,  köşesindeki yazısına; Türkiye'yi “Kara Para Yıkama Hamamı” yaptılar başlığını koymuş, ne kadar üzücü değil mi?

Ülkemizde, mafya bozuntuları ve ayakkabı boyacılığından dolar milyarderi olan, kara para aklayıcısı olduğu iddia edilen  insanlar cirit atıyorlar, Vip muamelesi görüyorlar, etrafı surlarla çevrili, normal bir Türk Vatandaşının kapısına bile yanaştırılmadığı sarayda veya bir başka yerde,  partili cumhurbaşkanı zat-ı aliniz ile görüşüp poz verebiliyorlar. 

Kara para aklayıcısı Sezgin Baran KORKMAZ'ın ortağı Ermeni asıllı bir kara para aklayıcısı,  Türk Vatandaşı yapılıyor. 

Yurt dışına kaçmasına göz yumulan mafya lideri Sedat PEKER, yurt dışından videolar yayınlayarak, bir sürü pis ilişkileri ve işleri ifşa eden beyanlarda bulunuyor ve milyonlar izliyorlar. Herhalde, boşuna izlemiyorlar, bu iddialarda gerçek payı arıyorlar ve buluyorlar da. 

Sedat PEKER; T. C. 'nin İçişleri Bakanını, kara para aklayıcısı olduğu iddiasıyla hakkında ABD de dava açılan ve Avusturya’da yakalanarak gözaltına alınan Sezgin Baran KORKMAZ'ı makamına çağırarak görüşmekle ve bir iş adamının yaklaşık 40 milyon dolarlık borcunu sildirmekle ve bunun karşılığında da yurt dışına çıkışına müsaade etmekle suçluyor. 

Sedat PEKER; her videosunda,  bu ülkenin İçişleri Bakanına hakaretler yağdırıyor ve adeta dalga geçiyor, en hafifinden “Süslü Sülü” diye hitap ediyor, boynuna tasma takıp dolaştıracağını söyleyebiliyor. Ne acıdır ki; bu küçük düşürücü sözlere rağmen, bu bakan hala koltuğunda oturuyor, oturmasına müsaade ediliyor, Aslında, İçişleri Bakanının şahsında,  Türk Halkına hakaret ediliyor. 

Bodrum Yalıkavak Marinasıyla ilgili Mehmet AĞAR suçlanıyor ve iddialar doğru ki; Mehmet AĞAR utancından Marina yönetiminden istifa ediyor. 

Kara para aklayıcısı Sezgin Baran KORKMAZ'ın Bodrumdaki meşhur lüks oteli, iş bitirme mekanına ve  yolgeçen hanına çevrilmiş ve bu otelde;  nelerin karşılığı olduğu şüpheli, eski başbakanlar, bakanlar üst düzey bürokratlar, sözde gazeteciler ve yargı mensupları misafir ediliyorlar. 

Sedat PEKER'in,  sosyal medya üzerinden  yaptığı en taze haber paylaşımına gelince;  Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi olan Korkmaz KARACA'ya Sezgin Baran KORKMAZ'ın araba hediye ettiği ve Korkmaz KARACA'nın bu arabayı kullandığı iddia edilmekte olup, Sedat PEKER'in bu iddiası,  bizzat Korkmaz KARACA tarafından doğrulanmış olup, benzinini kendisinin koyduğunu,  arabayı da bir süre kullandıktan sonra iade ettiğini söylemek suretiyle, Sedat PEKER'in bu iddiasının da gerçek olduğu,  ortaya çıkmıştır. 

Sedat PEKER'in illegal kişiliği, yalan söylediği anlamına gelemez,  beyan ve iddialarındaki çok ciddi şüpheleri,  asla ortadan kaldıramaz. Bu iddialardaki şüphe ve sis perdesini savcılar soruşturma yaparak kaldıracaklardır, bir hukuk devletinde yapılması gereken bu olmalıdır. 

Sedat PEKER'in ifşa ettiği iddiaların, özellikle kara para aklayıcısı Sezgin Baran KORKMAZ' a ilişkin iddialarının üzerine gidilmeli ve bu iddialar meclis ve savcılar tarafından araştırılıp soruşturulmalıdır. 

Bu iddialar gerçek dışıdır diyerek geçiştiremezsiniz, sessiz kalıp,  kulağınızın üzerine yatamazsınız,  Sayın ERDOĞAN. 

Aksi halde;  bu iddialar,  sizin üzerinizde yapışır kalır. 

Yasama, yürütme ve yargıyı kendinize bağladığınz, demokratik tüm kural ve kurumların içlerini boşalttığınız için, meclis de yargı da, bu iddiaların üzerine gitmek için,  sizden talimat bekliyorlar Sayın ERDOĞAN. 

Siz talimat vermediğiniz sürece,  etrafa pis kokular salan bu ağır ve ciddi şüpheler içeren iddialar, pis kokularını yaymaya ve toplumu çürütmeye, iktidarınızın sandıkta sonlanmasına katkı sunmaya devam edecek,  Sayın ERDOĞAN. 

Susarak, iddiaları soruşturma konusu yaptırmayarak bir yere varamayacağınızı artık anlamalısınız. 

Meclis ve yargı, bu iddiaların üzerine gitmek için sizden talimat bekliyorlar, zira;  resen soruşturmaya geçerlerse,  ucunun nereye varacağından endişe duyuyor olmalılar,  Sayın ERDOĞAN. 

Son olarak, ülkemizin son başbakanı sizin de has adamınız Binali YILDIRIM'ın büyük ve başarılı, milletlerarası seçkin iş adamı oğlunun da isminin sıkça telaffuz ve iddia edildiği Kolombiya, Venezüella mahreçli kokakin kaçakçılığının en son Mersin Limanına vuran ve yakalanan son halkasının Türkiye ayağının, Türkiye’deki sahiplerinin de araştırılması ve ortaya çıkarılması, tek yetkili ve tek adam olarak sizin ilginizi, talimatınızı ve gayretinizi beklemektedir Sayın ERDOĞAN. 

İşiniz gerçekten çok zor, Allah yardımcınız olsun, başlayın artık bir yerden,  şu pis kokuları yok edin,  sorumlularını bulup çıkarın lütfen, Sayın ERDOĞAN. 

Güner Yiğitbaşı

25/06/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget