Değişim Rüzgarının Önüne Katıp Götürdüğü Yılmaz Hoca

Özgür ÖZEL ve yönetimi; Yılmaz BÜYÜKERŞEN'i, bir şeyleri ispat adına feda ederek büyük bir risk almıştır. Mazallah, Eskişehir kaybedilirse bunun hesa

Değişim Rüzgarının Önüne Katıp Götürdüğü Yılmaz Hoca
Tüm Türkiye'nin ittifak ettiği bir gerçektir; Yılmaz BÜYÜKERŞEN hocanın Eskişehir’e yaptığı katkılar ve Eskişehir’i bir Avrupa kenti yaptığı gerçeği. 


25 yıldır başkanlığını yaptığı Eskişehir'i bugünkü haline getiren mimardır,  BÜYÜKERŞEN. 


Eskişehir’in,  BÜYÜKERŞEN yönetiminde gelmiş olduğu bugünkü medeni ve Avrupai güzelliği, dille anlatılamaz, gidip görmek gerekir. 


Ben gidip gördüm ve hayran oldum, İzmir ilinde oturuyor olmasam,  oturacağım ve yerleşebileceğim ilk üç şehir içine girebilecek seviyede bir şehir olmuş,  ESKİŞEHİR


Peki, Yılmaz BÜYÜKERŞEN; bu büyük başarısına ve geniş seven ve seçmen kitlesine, seçile bilirliği garanti olmasına rağmen,  niçin tekrar aday yapılmadı?


Yılmaz hoca;  çalışma gücüne ve akli melekelerine hiçbir olumsuzluğu olmadığı halde,  ilerlemiş olan yaşının ve değişim diyerek işbaşına gelen yeni genç yönetimin çelişki içine düşmediğini ispat etme inat ve gayretkeşliğine yenilmiş ve CHP yönetimine kırılarak,  adaylığını geri almak zorunda bırakılmıştır. 


Yılmaz Hoca’nın;  bugün (11/01/2024) Sözcü Televizyonunda Nokta Atışı programındaki beyanlarından,  biz bu sonucu çıkardık doğrusu. 


Değişim savıyla iş başına gelen İMAMOĞLU takviyeli Özgür ÖZEL ve ekibi, Yılmaz hocanın 25 yıla ulaşan çok uzun süre,  hiç değişmeden belediye başkanı olması ve bunun üzerine yeniden aday adayı olarak,  bir beş sene daha göreve talip olması ve yaşının da 86' ya dayanmış olması, Yılmaz hocanın başarısını görülmez kılmış, değişim parolasıyla iş başına gelen yeni yönetim; Yılmaz hocanın altıncı kez adaylığına onay verirsek,  iş başına gelme parolamıza aykırı davranmış oluruz,  kendimizle çelişkiye düşeriz korkusuna kapılmıştır. 


Ayrıca, yaşı ve uzun süreli görevi nedeniyle kurultayda devirdikleri, Yılmaz hocadan daha genç olan  KILIÇDAROĞLU'na karşı savunmasız kalmamak, bakınız biz KILIÇDAROĞLU gibi yaşlı ve uzun süre Eskişehir’e  hizmet eden, hem de çok  başarılı olan Yılmaz BÜYÜKERŞEN'e dahi bir yerde dur diyebildik diyebilmek içindir ki; çok başarılı olan Yılmaz BÜYÜKERŞEN Eskişehir adayı yapılmadı ve seçim tehlikeye atıldı. Bizim görüşümüz budur. 


Özgür ÖZEL ve yönetimi; Yılmaz BÜYÜKERŞEN'i,  bir şeyleri ispat adına feda ederek büyük bir risk almıştır. Mazallah, Eskişehir kaybedilirse bunun hesabını vermekte çok zorlanırlar.

Güner Yiğitbaşı

12/01/2024

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget