Erdoğan'ın en büyük şansı nedir biliyor musunuz?

İktidarın yanlışlarını, onu iktidara taşıyacağımıza muhalefete muhalefet ederek örtmeye devam edersek, ERDOĞAN daha çok seçim kazanır bu ülkede.

Erdoğan'ın en büyük şansı nedir biliyor musunuz?
Ülkeyi 21 senedir, anayasa ve yasa tanımadan, cumhuriyetin temel niteliklerini ayağının altına alarak, fakirin parasını zenginlere transfer ederek tek başına idare eden, ülkenin tek adamı haline gelen ve T. C. Devletini,  adeta sahiplenen ve tepe tepe kullanan ERDOĞAN'ın  bu siyasi başarısındaki  tek şansı, karşısında aciz kalan,  seçim üzerine seçim kaybeden muhalefet ve en başta da CHP ve onun lideri KILIÇDAROĞLU değildir. 


ERDOĞAN'ın sürekli seçim kazanmasındaki en büyük şansı; muhalefete muhalefet eden, örneğin ERDOĞAN'ı eleştirdiğinizde, ülkeyi adım adım şerit düzenine doğru götürdüğünü, ülkenin tüm kurum ve kuruluşlarının içlerini boşalttığını, hazineyi tam takır hale getirdiğini, halkı enflasyona ezdirdiğini, ülke ekonomisini yok ettiğini, dini politikaya alet ettiğini, koltukta kalmak için ülkenin zararına olan her şeyi gözünü kırpmadan yapabileceğini dile getirdiğinizde, iktidarıyla, muhalefetiyle, okumuşuyla ve okumamışıyla tek bir ağızdan, dam üstünde saksağan vur beline kazmayı misali, ani bir refleksle, CHP ve onun lideri KILIÇDAROĞLU'nun acımasız eleştirilmesi,  ERDOĞAN'a yönelik eleştirel tek kelime edilmemesidir. 


Evet bu ülkede,  ERDOĞAN'ın;  eleştirilmeme, hatalarının yüzüne vurulmama, onun yerine sanki iktidardaymış ve ülkeyi kötü bir şekilde o yönetiyormuş gibi, tüm eleştirilerin ve acı faturanın,  ana muhalefet partisine ve onun yönetim kademelerine çıkarılma mecburiyeti varmış gibi, olağanüstü bir imtiyazı ve şansı bulunmaktadır. 


Değerli bir arkadaşım ve meslektaşım “LAİK BİR DEVLET OLMADIĞIMIZ GİBİ ŞERİATA HERGÜN BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUZ” başlıklı, ERDOĞAN iktidarını eleştiren, çok haklı,  yerinde ve çok güzel ve isabetli bir makale kaleme alarak yayınlamış, yazıyı okuyan bir okuru bu yazıya bir yorum koyarak, ERDOĞAN'ı eleştirecek yerde, KILIÇDAROĞLU'nu hedef alarak, adeta dolaylı olarak ERDOĞAN'a sahip çıkmış ve konuyu saptırmış. 


Vallahi Allah bizim ülkemizdeki, bilinçsiz muhaliflere akıl ve fikir versin, muhalefet yetersiz olabilir ama, yetersiz bulduğun muhalefeti suçlayarak, iktidarın yaptığı kötülükleri perdelemek de,  akıllı bir insanın yapacağı iş olmasa gerek. 


İktidarın yanlışlarını, onu iktidara taşıyacağımıza muhalefete muhalefet ederek örtmeye devam edersek, ERDOĞAN daha çok seçim kazanır bu ülkede.

Güner Yiğitbaşı

07/09/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget