Koltuk uğruna küçük çocuğa bu yaptırılır mı?

İktidarı kaybetmemek için yapacak hiçbir olumlu icraatınızın kalmadığını anladığınız için mi, küçücük çocuktan çıkar ummaya başladınız?Koltuk için bu

Koltuk uğruna küçük çocuğa bu yaptırılır mı?
Bu kadar mı, koltuk sevicisiniz?

Bu kadar mı,  doymadınız 20 yıllık iktidarınıza?

İktidarda kalmaya devam etmek için bu kadar mı,  çaresiz kaldınız?

İktidarı kaybetmemek için yapacak hiçbir olumlu icraatınızın kalmadığını anladığınız için mi,  küçücük çocuktan çıkar ummaya başladınız?

Koltuk için bu kadar küçülür mü,  insan?

Gözünüz bu kadar mı kör oldu sizin?

Küçücük çocuğu eline hediye tutuşturarak, yani rüşvet vererek,  planlı bir şekilde kürsüye çıkarıp ana muhalefet partisi liderini hain ilan ettirecek ve bundan haz duyarak gülümseyecek kadar küçülenlerin, bu asil millet tarafından asla ve asla tasvip edilmeyeceğini, bunun ayağınıza kurşun sıkmak olduğunu görebilecek,  hiç mi basiretli ve öngörülü, aklı başında, onurlu  adam yok sizin etrafınızda? 

Battıkça battığınızın farkında değilsiniz. 

Sizleri daha da batıracak ve seçmen nezdinde itibarınızı ayaklar altına alacak bu hatalar zincirinize devam ediniz diyemiyorum. 

Zira, bu siyasi etik dışı eylemlerinizle, halkımıza ve çocuklarımıza kötü örnek oluyorsunuz, halkımızı aslında kırıntıları kalan demokrasiden soğutuyorsunuz. 

Küçücük çocuktan çıkar umarak,  onu siyaset kürsüsüne çıkarıp eline mikrofon tutuşturup, milyonlarca seçmeni ve taraftarı olan ana muhalefet partisi liderine hain dedirterek, aşağılatmak, değersizleştirmek nereden aklınıza geldi, bu aklı size kim verdi?

Bu hareketiniz, ana muhalefet partisi liderini değil, sizi itibarsızlaştırdı,  onun dahi farkında değilsiniz. 

Zaten halkın güvenini yitirmiştiniz, küçücük çocuğu siyasi çıkarlarınıza alet ederek, küçüğü siyasi istismara konu edecek kadar küçülmeniz, size olan güveni tamamen yok etti. 

Halkımız;  artık, bunlar koltuklarını kaybetmemek, iktidarlarını sürdürmek için aklımıza gelmeyen her türlü kötülüğü ülkemize yaparlar diye düşünmeye başladı haklı olarak. 

Bu son davranışınızla, ülkemizin ve demokrasimizin beka sorunu haline geldiğinizi kanıtladınız, . 

Ne kadar çırpınırsanız çırpınınız, şayet yaparsanız(Sizlerden her şey beklenir), küçücük çocuktan yarar umacak kadar aciz duruma düşen sizleri,  halkımız Haziran. 2023 seçimlerinde demokratik yolla yolcu edecektir. 

Bu son davranışınızla, iktidardan gidiş yolunuza,  bizzat yeni taşlar döşemiş,  hala tereddüt içinde olan kararsız seçmenleri de sizden tamamen uzaklaştırmış oldunuz, saç döküldü ve kel iyice ortaya çıktı artık. 

Bu yönüyle değerlendirildiğinde, küçücük çocuğa yönelik siyasi istismar gafınız ve ayıbınız, belki de hayırlara vesile olacaktır.  

Güner Yiğitbaşı

31/01/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget