“Kardeşimi Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü ve arkadaşları öldürdü”

Bu kıyafet de ne, neden böyle giyindin diye sordum: “Adalet arıyorum, adalet” dedi. “Kardeşimi öldürenlerin içinde CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü de var”

“Kardeşimi Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü ve arkadaşları öldürdü”
Adaletten adalet bulamayınca,  sokakları dolaşan vatandaş, “adam” arayan eli fenerli Diyojen gibi dolanıyor adalet arıyor.
7 Ekim 2019 günü Kızılay’da metroya binmek üzere merdivenden inip yürürken karşıma uzay adamı gibi parlak beyaz naylon varı bir giysi içinde olan bir adama rastladım.  Neyin nesi diye ilgimi çeken bu adamın yanına yaklaştım, ne yapıyorsun, bu kıyafet de ne, neden böyle giyindin diye sordum:
“Adalet arıyorum, adalet” dedi.
“Kardeşimi öldürenlerin içinde CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü de var”.
*
“Yedi kişilik bir çete İstanbul’da işyerinde kardeşimi katlettiler,  onun adaletini arıyorum” dedi, bu garip giysili adam.
Feto’cu  bir savcının hileli tavrı, ihmal ve yanlı yargılama sürecinde Serhat Arıcan,  2015 de öldürülen 24 yaşındaki kardeşi Gökhan Arıcan’ın katillerinin cezalandırılamadığı için üzüntüsünden şehir şehir, sokak sokak dolaşarak adalet arıyor.  Adaletteki yanlı uygulamaları protesto etmek amacıyla ilginç kıyafetiyle dolaşıp duruyor, “adaletteki adaletsizliği protesto ediyorum, adalet arıyorum” diyor. “Olayın savcısı Mehmet Allı Feto’culuktan tutuklandı, görevinden alındı” diyor,  Serhat Arıcan
Bir çete tarafından öldürülen Kardeşi Gökhan Arıcan’ın  yargılama olayında adaletsiz işler yapıldığını iddia eden  Serhat Arıcan, “kardeşimi öldüren çetenin içinde CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü de var” diyor.
Kardeşi öldürülen Serhat Arıcan cinayet olayını anlatırken sonradan ablası olduğunu öğrendiğim Perihan Arıcan adlı bir bayan,  biraz sonra da bunların adalet masumiyetine üzülen İstanbul’dan bir arkadaşı olduğunu söyleyen Uğur Balan adında bir bayan geldi, resim karesine ikisi de katıldı. Üçünü yan yana getirip fotoğraflarını çektim.
İstanbul Kağıthanede’de araçlara çakarlı siren sistemi monte eden bir şirketin yöneticisi Gökhan Arıcan, 25 Aralık 2015 tarihinde aracın içinde kafasına kurşun sıkılarak öldürülüyor.  Anlatıldığına göre olay, önceleri  “kaza”  süsü verilmek isteniyor.   Yedi kişilik bir çete tarafından öldürüldüğü Gökhan’ın yakınları tarafından söylenmekte.  Ayrıca bu cinayetin içinde, öldürülen Gökhan Arıcan’ın eşi Özlem Arıcan da olduğu ve öldüren kişi ile arkadaşlık kurduğu Serhan Arıcan tarafından söylenmekte.
Öldürülen Gökhan Arıcan ile ilgili davadaki katil ve işbirlikçilerinin davası Yargıtay’da olduğundan şimdilik dava kesinlik kazanmadı. 
Ama şimdilerde Serhat Arıcan, uzay adamını andıran kıyafeti ile İstanbul ve Ankara’da caddelerini dolaşarak yollarda ve sosyal medyada adalet arayışını sürdürmekte.
Yine Serhat Arıcan’ın anlatımına göre,  öldürülen kardeşi “Gökhan’ın eşi Özlem Arıcan, kardeşimin iş yerinde dört yıldır çalışan katil zanlısı Ercan Pala ile telefon kayıtlarından aylarca telefon görüşmeleri yaptığı, gece geç saatlerde konuşmuşları yanında birkaç kere de olay öncesinde otellerde ve başka yerlerde buluşmaları, ortaya çıkıyor”.  “Biz mahkemeden telefon görüşmelerinin dökümlerinin tespitini istiyoruz mahkeme ret ediyor”. Serhat Arıcan’ın avukatı tarafından mahkemeden kamera kayıtları talep etmiş, mahkeme reddetmiş.  Bunları gören Serhat Arıcan, “yargılamada, hakim de  Feto’cu kumpascı Savcı gibi yanlı hareket ediyordu” diyor. Üstelik mahkemede ileri sürdüğümüz delillerin araştırılmasını istediğimizde bunu ret ederken zaman zaman yaşlı annemi bile azarlıyor, sanıklarla esprili konuşuyordu”  diyor.
Kardeşi öldürülen Serhat Arıcan, bu konuda şunları anlattı:
“- Öldürülen Kardeşim Gökhan arabalara çakarlı siren takıyor, şirketi vardı çok tanınan biri idi, alanında uzman bir kişi idi. Seyrantepede idi işyeri vardı.  Yaklaşık dört yıldır kardeşimin yanında çalışan zanlı ile maalesef ölen kardeşimin karısı Özlemin de işin içinde olan yedi kişilik bir çete tarafından bir tuzak kuruldu kardeşime, katledildi.
“Kardeşimi Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü ve arkadaşları öldürdü”

Cinayetinn işlendiği araç çakarlı siren takılması için iş yerine getirilen CHP Milletvekili Gamze Akkuş Aylin Nazlıaka’nın aracı. Yaptıran Gamze’nin şoförü ve koruması.  Araç bu milletvekiline ait olduğu halde bu kadın bize bir başsağlığı bile demedi. Adalete yardımcı olmadı, önce “araç benim değil” dedi, sonra kabul etti.  Milletvekilinin aracını şoförü kardeşimin işyerine getiriyor, kardeşim de o aracın siren ve çakarlarını takıyor, aracı dışarı çıkarıyor. Kardeşimin yanında çalışan ve olayın içinde olan şahıs başka bir araçla geliyor. Bir süre sonra Kağıthane’de tenha bir yer var Arıcılar denilen yerde, karanlık bir yer. Mahkemede mobesse görüntülerini istedik, zanlıları çapraz sorguya alınmasını istememize rağmen mahkeme bizim isteklerimizi ret etti. Hâkimin ret etmesine gerekçesi de yok. Bununla ilgili suç duyurusunda bulundum ben. Cimer’e Adalet Bakanlığına yazdım. Adalet Bakanlığı bana diyor ki, “biz mahkemelere şöyle böyle yapın” diye mahkemelere emir veremeyiz” dediler Ama ben öyle bir şey söylemedim, araştırılması için müfettiş istedim.
Bizim avukat ilkin iyi savunma yaptı ondan sonra hiç savunma yapmadı. Niye savunma yapmadı, çünkü benim verdiğim belgelerin hiç birisini mahkemeye sunmuyor, Mehmet Söğüt adındaki bu avukata istediğimiz gibi savunma yapmadığına göre karşı tarafınca satın alınmıştır. Ben başka gönüllü avukat buldum, bütün delilleri yeni avukat istedi. Adli tıp raporu da, adliye emanetindeki silahın raporunun da sahte olduğunu söyledik. Niye sahte, Feto’dan tutuklanan savcı hepsini aykırı olarak ona göre ayarlamış. Şu anda cinayyetn tutklu olanın da en kısa zamanda serbest bırakılacağını vaad etmişler. Savcının ismi Mehmet Allı Feto’dan tutuklanıp görevden alınmış.
Şu anda tutuklu olan şahsın elinde herhangi bir barut izi çıkmıyor. Montunda var deniyor, fakat montu giyen de başkası Olay yerinde, görüntülerde bu şahsın üzerinde mont görünüyor. Kardeşimin yanındaki bu şahız arabadan iniyor başka arabaya binip hızla uzaklaşıyor. Arabayı sürenin bulunmasını istedik o da ret edildi. Hakimin de onlarla işbirliği halinde olduğunu düşünüyorum, çünkü verdiğimiz sunduğumu haklı isteklerimizin hiç biri kabul edilmedi, hakim onların söylediklerinin ortaya çıkmaması için çaba sarfetti. Olaya karışanlarla ilgili mobese kamera görüntülerinin tespitini istiyoruz, hakim onu da ret ediyordu. Yani hakim de kumpasın içinde. Kardeşimin karısı da sanık. Duruşmada hâkim sanıklarla şakalaşıyor, bizimkileri azarlıyordu, mağdur olan bizim taraftakileri hakim dışarı atmakla tehdit ediyordu. Mahkemede inanılmaz şeyler dönüyordu.
“Kardeşimi Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü ve arkadaşları öldürdü”

İşin içinde kardeşimin karısı Özlem Arıcan’ın da rolü var, o da sanık onu da dava ettik.
Kardeşimin öldürülmesinde yedi kişilik bir çete var, kardeşimin karısı Özlem de bu kumpasın içinde.
Kardeşime arkadan ateş edilerek öldürülmüş, öldürme işinde bu yedi kişinin ortak kumpası var. Özlem Arıcan bu kumpastaki kişilerle kardeşim ölmeden önce defalarca telefonla konuşuyor. Üstelik cinatten tutuklu Ercan Peker’in kardeşinin adına telefon alıp kendi kullanıyor. Başkalarının telefonun dinlemesiyle söylediğine göre Özlem telefonda “ eğer ben yanarsam hepinizi yakarım” diyor; bunu duyanlar anlatıyor.
Cinayet silahını getiren Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın şoförü. Kısaca kardeşim yedi kişilik bir çete tarafından kumpasa getirilip öldürüldü. Doğru düzgün araştırma, soruşturma, belge tespiti yapılamadı.  Şimdi gerçek adaleti arıyoruz”.
“Kardeşimin katilleri görevden alınan Feto’cu savcı Mehmet Allı’ya 300 bin lira vermişler” diyenSerhat Arıcan, Yargıtay’da olan dava için buna benzer çeşitli iddialarda bulundu.
İngiltere’de çalışan Serhat Arıcan, 2015 de öldürülen kardeşi Gökhan Arıcan için adalet aramaya devam ediyor. İstanbul’da ve Ankara’da, uzay adamına benzeyen kıyafeti, göğsüne, sırtına kardeşinin adını ve resmini yerleştirdiği ilginç kıyafeti ile Diyojen’in sokaklarda dolaşıp “ışık arıyorum” dediği gibi adalet aramaya devam ediyordu. Biz de onu rastlantı sonucu görüp tanıtmaya çalıştık.

Cevat Kulaksız

Cevat Kulaksız 

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget