Meral Akşener'i Kutluyoruz

Samsun toplantısına katılmayan ve protesto eden İYİ Parti lideri Sayın AKŞENER'i, bu gerçekçi davranışından ve cesaretinden dolayı yürekten kutluyoruz.

Meral Akşener'i Kutluyoruz
AKP Genel Başkanı ERDOĞAN'ın; HDP dışındaki siyasi parti liderlerini Samsundaki, ATATÜRK'ün Samsuna çıkışının yüzüncü yıldönümü nedeniyle yapılan törene, davetli olmasına rağmen İYİ Parti lideri Sayın AKŞENER katılmamış ve ERDOĞAN'ın, önümüzdeki İstanbul seçimine oy devşirme amaçlı senaryosuna konu mankeni olmayarak, cesur bir lider profili çizmiştir.
Niçin cesur diyoruz? Mahalle baskısına, o törene katılmamaktan dolayı kendisine ve partisine yöneltilecek olan haksız eleştirileri göze alabildiği ve göğüsleyebildiği için.
Neymiş Türkiye ittifakı sağlanmış ve parti liderleri topluca aile fotoğraf çektirerek 19 Mayıs ruhunu canlandırılmışlar, birlik ve beraberlik görüntüsü vermişler.
Hadi canım sende.
Sen, İstanbul seçimlerini sudan sebeplerle ve baskıyla iptal ettir, milli iradeyi hiçe say, kurtuluş savaşında ATATÜRK değil de, keşke Yunan galip gelseydi diyen ve ATATÜRK'e ağıza alınmayacak küfürler eden fesli vatan haininin cenazesinde AKP olarak hazır bulun, laikliğe aykırı eylem ve faaliyetlerin odağı olduğun Anayasa Mahkemesinin kararı ile tescillensin, ATATÜRK'ün partisi CHP'nin genel başkanı KILIÇDAROĞLU'na yönelik organize linç girişimini görmezlikten gel ve basit bir zabıta vakasına indirge, demokrasiyi yok et, devletin tüm yetkilerini tek elde topla, Belediye seçimlerinde, belediye başkanı adayı gibi meydanlara çık tüm muhalefet partilerinin liderlerini ve seçmenlerini ağır bir şekilde haksız olarak eleştir ve ondan sonra, aniden tüm bunlara karşı olan ATATÜRK'e yanaş ve  ATATÜRK'çü kesil, 19 Mayıs ruhundan, Türkiye ittifakından bahset..
Önümüzde 23 Haziranda tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi var, bugün Türkiye ittifakından 19 Mayıs ruhundan birlik ve beraberlikten bahseden AKP Genel Başkanı ERDOĞAN'ın, bu seçim için önümüzdeki günlerde çıkacağı meydanlarda, yine muhalefete yönelik haksız ve gerçek dışı  ağır eleştirilerine tanık olacağız.
Bu nedenle, KILIÇDAROĞLU'nun; AKP'nin ve liderinin şerrinden, aleyhe propagandasından çekinerek,19 Mayıs günü Samsundaki tören ve liderler toplantısına katılmasını mazur görüyoruz.
Yasal bir parti olan HDP liderinin çağrılmadığı bu nedenle Türkiye ittifakı ve 19 Mayıs ruhu olarak kabul edilemeyecek olan Samsun toplantısına katılmayan ve protesto eden İYİ Parti lideri Sayın AKŞENER'i, bu gerçekçi davranışından ve cesaretinden dolayı yürekten kutluyoruz.

Güner Yiğitbaşı

20/05/2019
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget