Her Şey Çok Güzel Olacak

23 Haziran akşamı, her şey çok güzel olacak. İçinde bulunduğumuz koşullarda, söylenmesinin yasaklanması dahi olası olan bu güzel sloganı sürekli söyleyin ve paylaşın

Her Şey Çok Güzel Olacak
CHP Genel başkanı; son grup toplantısında, başkanlık mazbatası iptal edilen ve 23.Haziranda tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olan Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun, artık CHP adayı değil, Türkiye'nin adayı olduğunu açıkladı.
Çok doğru ve yerinde bir saptama. Gerçekten, “her şey çok güzel olacak” sloganı ile yeniden kollarını sıvayan İMAMOĞLU, artık örselenen ve yok olmak üzere olan demokrasimizin ve tüm Türkiye'nin adayıdır.
“Her şey çok güzel olacak” sloganı, ülke genelinde benimsenerek tutmuş ve tüm demokrat insanlarımızın dilinden düşmez hale gelmiştir.
Tüm Türkiye ayağa kalkmış, sanatçılarımız başta olmak üzere, konuşamayan insanlarımızın büyük kesimi, üzerlerindeki baskı ve korkuyu atarak konuşmaya başlamışlardır.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini zorla iptal ettiren AKP ve yöneticilerinin, bu manzara karşısında sustuklarını ve biz ne yaptık diyerek vicdanlarında kendilerini suçlayan öz eleştiri yapmaya başladıklarını zannediyoruz.
AKP, olayın sıcaklığı geçtikçe, ne kadar büyük bir stratejik hata yaptıklarını, Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan da olacaklarını daha iyi anlayacaklardır.
Hepimiz, tarafsız medyada ve sosyal paylaşım sitelerinde, tüm yurtta otobüs, uçak ve turizm firmalarının, turizm beldelerimizin belediye başkanlarının, 23.Haziran seçimlerine İMAMOĞLU lehine katılımı teşvik eden destek ve girişimlerine tanık oluyoruz.
Ülke genelindeki İMAMOĞLU lehine yapılan bu kampanya ve girişimler, tüm demokrasi yanlılarının yüreklerine su serpmekte ve esasen yeniden başkanlığı kazanacağından emin olduğumuz İMAMOĞLU'na, milletimiz, şimdiden seçimi kazanmış başkan olarak bakmaktadır. Tüm Türkiye'nin kalbi, İMAMOĞLU için atmaktadır.
Millet ittifakını oluşturan CHP ve İYİ Parti dışında kalan diğer muhalefet partilerimizin ve seçimlere bağımsız olarak giren değerli adayların, İMAMOĞLU lehine yapacakları fedakarlıkları dillendirmeye ve bu konuyu parti yetkili kurullarında tartışarak bir karar vereceklerini açıklamaları da, demokrasi adına büyük bir övünç kaynağıdır.
İstanbul seçimlerini haksız ve hukuksuz olarak, keyfi bir şekilde, baskıyla iptal ettirenlerin ve iptal kararına imza atan YSK'nın, kötüye kullandıkları anayasa ve yasalardan kaynaklanan yetki ve güçlerinin; haksızlığa ve demokrasi karşıtlığına direnen, demokrasiye inanmış halkımızın bu inanç ve demokratik güçleri karşısında sonuçsuz kalacağına inanıyoruz.
23 Haziran akşamı, her şey çok güzel olacak.
İçinde bulunduğumuz koşullarda, söylenmesinin yasaklanması dahi olası olan bu güzel sloganı sürekli söyleyin ve paylaşın değerli okurlar.

Güner Yiğitbaşı

09/05/2019
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget