Altılı Masa Liderlerine Açık Mektup

Altılı Masa Liderlerine Açık Mektup Altılı masanın gerçekten devamından yanaysanız, gerçekten samimiyseniz, ortak Cumhurbaşkanı adayınızı, acilen ve

Altılı  Masa Liderlerine Açık Mektup
Halkımızı daha fazla oyalamayınız. 

Altılı masanın gerçekten devamından yanaysanız, gerçekten samimiyseniz, ortak Cumhurbaşkanı adayınızı, acilen ve derhal toplanarak belirleyiniz ve açıklayınız. 

Cumhurbaşkanı ortak adayınız,  altılı masadan çıkacak ve altılı masa tarafından belirlenecek bunu açıkladınız. 

Cumhur İttifakı ve onların beslemeleri bazı malum iş ve basın çevrelerinde,  adaylığı kesin gibi görünen ve onlara korku salan KILIÇDAROĞLU'nun isminin, ortak  aday olarak çıkacağı kesin gibi. 

Birçok defa yazdık, artık adayınızı açıklayınız dedik, malumu ilan etmekteki gecikmenin asla yararı yoktur, bilakis zararları olup, KILIÇDAROĞLU aleyhinde yapılan kampanyalar, kurulan kumpaslar  da göstermiştir ki;   o zararlar ortaya çıkmaya başlamıştır. 

ERDOĞAN adayınızı açıklayın diye ısrar etti diye,  ona inat açıklamamakta inat etmeyiniz, derhal açıklayınız. 

Yok aranızda bu konuda bir anlaşmazlık varsa, bunu da derhal açıklayınız, biz anlaşamıyoruz diyerek derhal masayı deviriniz. 

ERDOĞAN; sizin,  kendisine inat adayınızı açıklamama konusunda ısrarcı olduğunuzu görünce,  ellerini ovuşturmakta ve mutlu olmaktadır. 

Zira, ortak adayınızı,  daha ismi açıklanmadan seçilemez algısı yaratarak, yıpratmaya başladı bile.  

Sizler, ERDOĞAN'ın taktik oyununa geliyorsunuz. 

Sizler ortak adayınızı, sanki birtakım açmazları, açıkları varmış gibi, yıpratırlar düşüncesiyle açıklamakta gecikince, bunu fırsat bildiler ve en kuvvetli muhtemel aday KILIÇDAROĞLU kazanamaz kampanyası ve kumpası başlattılar, paralı adamlar, yazarlar tutup kiraladılar, sizleri içerden birbirinize düşürmek için planlar yapıp uygulamaya geçtiler, KILIÇDAROĞLU işin farkına vardı ve karşı hamleye geçti, KILIÇDAROĞLU'nu,  yalnız bırakmayınız, bu oyunu bozacak olan tek hamleniz adayın ismini derhal açıklamak olacaktır. 

İktidar cephesi;  her koldan,  KILIÇDAROĞLU'nun adaylığının açıklanmasını engellemek için paralı askerleriyle KILIÇDAROĞLU'nun aleyhine seçilemez algısı yaratmak için kumpaslar  kurduğuna ve onun adaylığını daha açıklanmadan engellemeye çalıştıklarına göre, vardır bir bildikleri, KILIÇDAROĞLU aday olursa mutlaka kazanır inancı yerleşmiş onlarda. 

Sizler hala uyuyorsunuz ve KILIÇDAROĞLU'nun adaylığını açıklamakta nazlanıyor ve çok geç kalıyorsunuz. 

Aslında, adayınızı derhal açıklarsanız,  KILIÇDAROĞLU'nun adaylığına yönelik, kazanamaz algısı yaratma  kampanya ve kumpas kozunu,  iktidarın elinden çekip alacaksınız. 

Adayımız şudur diye hemen açıklarsanız, KILIÇDAROĞLU'na yönelik kumpas ellerinde patlayacak. 

İktidar ve yandaşlarının yaptıkları, adayınız seçilemez havasını yayarak, bu konuda bir algı yaratarak, aslında seçileceğinden adları gibi emin oldukları  KILIÇDAROĞLU'nun adaylığına engel olmaktır. 

Altılı masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı, oybirliğiyle  KILIÇDAROĞLU'dur, diye açıkladığınız an, çanlarına ot tıkanacak,  sesleri kesilecek ve çok üzüleceklerdir. 

Dikkat ederseniz, KILIÇDAROĞLU seçilemez algısı yaratan kampanyalarında,  KILIÇDAROĞLU'nun niçin seçilemeyeceğine ilişkin olarak;  hırsızdır, liyakatsizdir,  adı yolsuzluklara bulaşmıştır, rüşvetsiz iş göremez, yalancıdır, kişisel yararına düşkündür gibi,  somut ve haklı bir gerekçe beyan edemiyorlar, KILIÇDAROĞLU seçim kazanamaz diyorlar,  soyut bir şekilde. 

Aslında, biz;  KILIÇDAROĞLU aday olursa mutlaka seçilir biliyoruz ama, onun seçilmesini, kişisel yararımız adına istemiyoruz,  ondan korkuyoruz demek istiyorlar, ama söyleyemiyorlar. 

KILIÇDAROĞLU'nun ismi,  aday olarak daha açıklanmadan, seçilemez algısı yaratarak, adaylığına engel olmak istiyorlar. 

KILIÇDAROĞLU'na kumpas kuran iktidar ve paralı besleme yandaşlarına sormak lazım, KILIÇDAROĞLU madem seçilemez,  sizin için daha iyi olmaz mı?ERDOĞAN seçilir o zaman. İstediğiniz de bu değil mi?

Bizden hatırlatması. 

ERDOĞAN'ın oyununa gelmeyiniz lütfen.

Güner Yiğitbaşı

09/09/2022 

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget