Erdoğan'dan Muhalefete Seçim Kazandıracak Tüyo

ERDOĞAN'ın bu itirafı ve tüyosu, yani sunduğu gizli bilgi, muhalefet ve altılı masaya, seçimleri kazanmaları için sunulan çok değerli bir bayram hedi

Erdoğan'dan Muhalefete Seçim Kazandıracak Tüyo
Partili Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı ERDOĞAN; geçmiş dönem belediye başkanlarıyla yaptığı istişare ve değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmasında;  "En son 2019 mahalli idareler seçimlerinde de büyükşehirlerin yüzde 52'sini,  diğer illerin yüzde 55'ini kazanarak,  mahalli idarelerdeki gücümüzü bir kez daha gösterdik.  Elbette İstanbul ve Ankara gibi ülkemizin en büyük iki şehrinin,  altını çiziyorum başkanlık nezdinde kaybedilmiş olmasından üzüntü duydum.  Bakın 'seçimi kaybettik' demiyorum,  'sadece başkanlık nezdinde' diyorum.  Çünkü meclislerini,  Ankara'nın da İstanbul'un da biz kazandık.  Arkadaşlar,  bunu iyi anlatmamız lazım.  Bir 'belediye' dediğimiz zaman olay sadece başkan değildir,  meclistir.  Meclisi bir kenara koyamazsınız.  Mecliste beraber eğer güçlüyseniz,  o belediyede gücünüz çok daha farklı olur.  Bu şehirlerdeki seçimlerin oy oranlarımız gerilediği için değil,  rakiplerimizin tamamı karşımızda birleştiği için kaybedildiği bir gerçektir.  Buna rağmen,  elde ettiğimiz tecrübeleri göz önünde bulundurarak,  kayıplarımızı ilk fırsatta telafi etmekte kararlıyız.  Milletimiz de bu hakikatleri görüyor ve öyle değerlendiriyor. " demiş ve önemli itiraflarda bulunarak altılı masaya ve tüm muhalefete önemli bir tüyo ve bayram hediyesi sunmuştur. 

Konuşmada yer alan;  Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kast ettiği” Bu şehirlerdeki seçimlerin oy oranlarımız gerilediği için değil,  rakiplerimizin tamamı karşımızda birleştiği için kaybedildiği bir gerçektir. ”itirafı çok önemlidir. 

ERDOĞAN'ın bu itirafı ve  tüyosu, yani sunduğu gizli bilgi, muhalefet ve altılı masaya, seçimleri kazanmaları için sunulan çok değerli bir bayram hediyesidir. 

Muhalefet ve altılı masa, bu ülkeyi ve ülke insanlarını gerçekten seviyorlarsa,  tek adamın iradesine dayalı, ülkeyi felakete sürükleyen bu saray iktidar ve yönetiminden ülkeyi gerçekten kurtarmak istiyorlarsa, birleşmek ve  birlik olmak ve oylarının çöpe gitmemesi için tüm fedakarlığa razı olmak zorundadırlar. 

ERDOĞAN açıkça söylüyor işte; ”Ankara ve İstanbul’daki seçimlerin, rakiplerimizin tamamı karşımızda birleştiği için kaybedildiği bir gerçektir”

Tüm muhalefete sesleniyoruz; haydin öyleyse ne duruyorsunuz? Birleşiniz, 

Bu vesileyle, tüm okurların ve dostların kurban bayramını,  en iyi dileklerimle kutluyorum.

Güner Yiğitbaşı

09/07/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget