Yiyin Efendiler Yiyin Aksırıncaya Tıksırıncaya Kadar Yiyin

Yiyin efendiler yiyin aksırıncaya ve tıksırıncaya kadar yiyin, itibardan tasarruf olmaz.Hepinize haran zıkkım olsun yedikleriniz.

Yiyin Efendiler Yiyin Aksırıncaya Tıksırıncaya Kadar Yiyin
Eskiye rağbet olsa bir pazarına nur yağarmış. 

Eski AKP Milletvekilleri, İl Başkanları,  AKP'ye nur yağdırmak için;  bugün, iki şapkalı tek adamın, AKP Genel Başkanı şapkası altında, ancak Cumhurbaşkanı şapkasına tahsisli lüks sarayının, lüks salon ve sofrasında bir araya gelerek,  afiyetle yemek yediler ve hasret giderdiler. 

Çift şapkalı AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı şapkasına tahsisli sarayının Cumhurbaşkanı amblemli kürsüsünden,  AKP Genel Başkanı şapkasıyla konuşma yaptı ve daha önce her birini dışladığı ve kovduğu eski arkadaşlarını bağrına bastı. 

Sanırım, her doğruları söylemeye cesaret ettiğinde, ERDOĞAN tarafından sürekli yanından  kovulan sivri dilli, özgül ağırlığı yüksek olan kardeşi Bülent ARINÇ'da,  koşarak Saray’a gelmiş ve sofradaki yerini almıştı.  

Cumhurbaşkanı şapkasıyla kendisine tahsisli sarayda, AKP şapkalı Genel Başkan olarak konuşan ERDOĞAN'ın;  timsahın gözyaşlarını içeren duygulu konuşması karşısında,  Bülent ARINÇ ve diğerleri gözyaşlarına boğulmuş olmalılar. 

Tam bir rezalet,  etik dışı bir toplantı. 

Toplantıya ev sahipliği yapan zat, AKP Genel Başkanı sıfatıyla yaptığı siyasi bir toplantıyı, nüfuzunu kötüye kullanarak,  AKP Genel Merkez binası yerine, kendisine Cumhurbaşkanı şapkasıyla tahsisli, millete ait bir kamu malı olan sarayda yapmış, devletin parasıyla pişen yemekleri, devlete ait olan kamu malında, kendi siyasi menfaati için eski arkadaşlarına ikram etmiş, daha önce dışlanan bu kişiler de; utanmadan ve sıkılmadan sarayın cazibesine kapılarak,  koşa koşa davete icabet etmişler ve saradaki lüks yemek sofrasında,  onurlarını meze yapmışlardır. 

Bu fakir halk, ucuz ekmek için karda kıyamette kuyrukta beklerken, her biri en azından emekli milletvekili maaşı alan tuzu kurular, saraydaki lüks sofrada haram yemişlerdir. 

Bu halk artık gözünü açmalı ve tuzu kuruların yedikleri bu haram lokmaları,  ilk seçimde bunların burunlarından fitil fitil getirmelidir. 

Yiyin efendiler yiyin aksırıncaya ve tıksırıncaya kadar yiyin, itibardan tasarruf olmaz. 

Hepinize haran zıkkım olsun yedikleriniz.  

Güner Yiğitbaşı

22/03/2022

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget