Halkımızdan Özür Dileyeceğine Teşekkür Bekliyor

ERDOĞAN; bu durumdan dolayı erken seçim kararı alarak halkımızdan özür dileyecek yerde, pişkinliğe vererek, pahalılıktan şikayet etmeyin, halinize şü

Halkımızdan Özür Dileyeceğine Teşekkür Bekliyor
Değerli dostlarım; tansiyonumun 20'lere fırlaması nedeniyle, sağlığım için bir süre yazmama kararı almış ve niçin yazmıyorum diye merak etmemeniz için de,  sizlere bir mesajla keyfiyeti bildirmiştim. 

Eksik olmayınız,  sizlerin içten şifa dilekleri ve aldığım ilaçlar biraz tansiyonumu normale döndürdü, buna rağmen bir süre daha yazmamak istiyordum. Ancak, ülkemizde öyle acayip olaylar yaşanıyor ki; gel de yazmadan dur. 

İnanın, bir süre daha yazmamak için çok direnmeme rağmen,  sabredemedim,  yazmazsam daha fazla strese gireceğimi düşünerek,  bu makaleyi yazmaya başladım. 

AKP Genel Başkanı ve partili Cumhurbaşkanının şu pişkinliğine bakar mısınız?

Ülkeyi, en başta ekonomisi olmak üzere,  felaketin eşiğine getiren ve hiçbir sorunu çözemeyen ERDOĞAN; bu durumdan dolayı erken seçim kararı alarak halkımızdan özür dileyecek yerde, pişkinliğe vererek, pahalılıktan şikayet etmeyin,  halinize şükredin diyor, Ukrayna örneğini vererek,  ülkemizi yılanların çıyanların işgalinden koruduk, özgürlüğünüzden olmadınız, ülkenizi terk etmek zorunda kalmadınız,  ülkemizi Ukrayna ve Suriye yapmadık,  en büyük hizmetimiz ülkemizi işgalden koruduk, halinize şükredin diyor. 

Ölümü gösterip,  sıtmaya razı etmeye çalışıyor insanlarımızı. 

Bizim ülkemize yönelik bir saldırı ve işgal tehdidi yok ki; nereden çıkarıyor bu saldırı ve işgal tehdidini, bizi hangi ülkenin işgalinden korumuş? Sayın ERDOĞAN sanırım hayal veya rüya görüyor. 

Ülkemizi işgalden koruyanlar, ATATÜRK ve 2. Dünya Savaşında ülkemizi savaşa sokmayan,  İsmet İNÖNÜ'dür. 

Evet,  ülkemiz bugün  işgal altında, anayasa ve yasaları ihlal eden, ülkeyi keyfine göre babasının çiftliği gibi yönetmeye çalışan, ülkenin kaynaklarını yandaşlara peşkeş çeken, kapitülasyonları hortlatan,  özgürlükleri yok eden, halka hesap vermekten kaçınan tek adam ERDOĞAN ve Saray iktidarının işgali altındadır ülkemiz. 

Niçin,  Ukrayna’ya ve Suriye'ye bakarak halimize şükredeceğiz,  pahalılığın altında inim inim inleyeceğiz,  özgürlüklerimizden yoksun yaşamaya mahkum olacağız?

Ukrayna yerine, niçin Almanya'ya, Fransa'ya, İngiltere'ye, ABD'ye bakarak, onlara imrenerek hayıflanmayalım ve  üzülmeyelim?

Millet olarak bir yerlere bakacaksak, Ukrayna'ya değil gelişmiş özgür ve rafah içindeki batı ülkelerine bakmalıyız ve halimize şükredecek yerde,  utanmalıyız,  üzülmeliyiz. 

Bir de çıkmış, Rusya ve Ukrayna arasında arabuluculuğa soyunuyor. 

Sanki, ATATÜRK'ün Yurtta Sulh Cihanda Sulh ilkesini çiğneyerek,  Suriye'nin içişlerine karışan,  Suriye'nin iç savaş sonucunda  harabeye dönmesinde ve bölünmesinde, Rusya ve ABD'nin Güney komşumuz olmasında ve Suriye'nin Kuzeyinde Kürt oluşumunun ortaya çıkmasında kendisinin hatalı dış politikaları yokmuş ve ülkemizi Suriye batağına sürüklememiş gibi, şimdi Ukrayna ve Rusya arasında barışı sağlamaya çalışıyor. 

Sen,  barış yanlısıysan, önce kapının önünü süpüreceksin. Suriye’nin toprak bütünlüğü ve bağımsızlığını koruması için,  doğrudan Suriye lideri Esat ile görüşeceksin efendi. 

Kelin ilacı olsa başına sürermiş. 

Kendisi, Suriye'yi karıştıran, Suriye batağında debelenirken, barış havarisi kesilen bir zat'ın,  barış girişimlerinde samimi olamayacağı açıktır. 

Sayın ERDOĞAN; Ukrayna ve Rusya savaşını,  kendisinin iktidarda kalması için fırsata çevirmek istemekte ve iç ve dış politikada adından söz ettirerek, sempati ve oy devşirme gayreti içindedir. 

Bu nedenle, Ukrayna ve Rusya arasında,  Antalya barış müzakeresinden sonra,  bugün de İstanbul müzakeresinde başrol oynamış ve müzakere öncesinde konuşma yaparak Dünya basını önünde poz vermiştir. 

EDOĞAN; iktidarda kalabilmek için,  beyhude çırpınmaktadır. 

Halkımız,  ERDOĞAN tek adam Saray yönetiminin altında,  inim inim inlemekte ve seçim sandığını beklemektedir.  

Güner Yiğitbaşı

29/03/2022 

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget