Neler oluyor? - Güner Yiğitbaşı

Korkunun ecele faydası yoktur ,şimdiden geçmiş olsun sizlere, İMAMOĞLU; açık ara, İstanbul'un Belediye Başkanıdır, sizlere de, bizlere de hayırlı ve uğurlu olsun

Neler oluyor? - Güner Yiğitbaşı
Cumhur İttifakı, yenilenecek olan İstanbul seçimi için taktik değiştirmişe benziyor.
Beka sorunundan dem vuran yok artık.
Kürt seçmenlerin oylarına talip olanlara ve onlara yakın duranlara, PKK ve terörist suçlamasından vazgeçilmiş. Bilakis, şu anda Kürt oylarına talip olan bir AKP var ortada.
31.Mart seçimleri için kendisini, prestijini ortaya koyan, adeta kendisini oylatan AKP Genel Başkanı, geri adım atmış ve muhtemel bir seçim hezimeti nedeniyle, meydanlara çıkamaz olmuştur.
Cumhur İttifakının seçim propaganda ve gezilerini, İstanbul adayları Binali YILDIRIM üstlenmiş ve muhtemel bir seçim hezimetinin sorumluluğunu kendi üzerine almıştır.
Devletin, güvenliğinden, asayişinden ve huzurunun sağlanmasından görevli ve sorumlu olan İçişleri Bakanı; söylemleriyle, beyanlarıyla ve eylemleriyle, bizzat kendisi, ülkenin güvenliğini ve huzurunu bozmakla meşgul, ülkemiz İçişleri Bakansız adeta.
MHP Genel Başkanı BAHÇELİ;23 Haziranda yenilenecek İstanbul seçimleri için, yorgan döşek İstanbul'a yerleşeceğini ve seçim çalışmalarına katılacağını beyan etmiş olmasına rağmen, BAHÇELİ'yi İstanbul sokaklarında ara da bulasın.
Cumhur İttifakında tam bir panik ve dağınıklık hakim.
Bu manzaraya bakıldığında,23.Haziran seçimlerinin sonuçları şimdiden belli olmuş gibi, Cumhur İttifakının ağır seçim hezimeti ufukta görünmeye başlamıştır.
Cumhur İttifakının elinde tek koz kalmış olup, o da Millet İttifakının ve hatta Türkiye'nin tek adayı haline gelen İMAMOĞLU'nu tuzağa düşürüp yıpratmak ve halkın gözünden düşürmektir.
Bu tuzağın ilk provası Ordu ilimizde yapılmış ve İMAMOĞLU'nun, Ordu Valisinin talimatıyla, VİP uçuştan yararlandırılmaması nedeniyle, İMAMOĞLU'nun Ordu Valisine hakaret ettiği iftirası gündeme getirilerek, İMAMOĞLU'nun işlemediği bir suç nedeniyle, Ordu Valisinden özür dilemesi gündeme taşınmıştır.
İnsaf, gerçekten insaf. Sen, hem kazanılmış bir belediye başkanlığını hukuk dışı yollardan iptal ettir ve bununla da yetinme ve insafsızca belden aşağıya vurmaya çalış.
Korkunun ecele faydası yoktur beyler, şimdiden geçmiş olsun sizlere, İMAMOĞLU; açık ara, İstanbul'un Belediye Başkanıdır, sizlere de, bizlere de hayırlı ve uğurlu olsun.

11/06/2019
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget