Nekrofil - Emin Çölaşan

TAYYİP önceki gün partisinin İstanbul il kongresinde nutuk attı, Türkiye’nin gündemini bu kez belden aşağı indirerek yeniden değiştirmeyi başardı!
Kullandığı sözcüğü ülke nüfusunun herhalde yüzde 99’u ilk kez duymuş oldu: Nekrofil! Yani ölü sevici. Cesetle sevişen, cesetle cinsel ilişkiye giren sapık.
Bu sözcüğü Kürtçü BDP için kullandı. Uludere olayında kaçakçılar terörist zannedilip bombalanmış ve çok sayıda insan ölmüştü.
Tayyip bunun hesabını veremedi, söyleyecek söz bulamadı, olayın ağırlığı altında ezildi kaldı. Ne acıdır ki, gerçekleri ABD gazeteleri yazınca işin farkına vardı!
Bu, Tayyip ’in sık sık uyguladığı klasik taktik. Köşeye sıkışınca, ne yapacağını bilemez duruma düşünce, böyle yeni sözcüklerle kamuoyunun karşısına çıkıp kafa karıştırmaya kalkışıyor, gündem değiştiriyor.
Tayyip’in jetonu şimdi düşmeye başlamış! Bugün “Nekrofil-ölü sevici” diye saldırdığı BDP ve PKK kesimiyle düne kadar görüşen ve görüştüren, adamlarını pazarlık masasına oturtan kendisiydi.
Adına PKK denilen terör örgütüyle yurtdışında , örneğin Oslo’da pazarlık masasına oturan kimdi?
İmralı’da Apo ile pazarlık etsinler diye oraya heyetler gönderen kimdi? O muydu, biz miydik!
O heyetlerin içinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan var mıydı, yok muydu?
Sen terör örgütüyle pazarlık edeceksin, onlara “Aman abicim siz terörü durdurun, biz de size her türlü olanağı sağlayalım” diye rica minette bulunacaksın, sonra çuvallayınca, Türkiye her gün şehit cenazeleri kaldırırken stadyumda kürsüye çıkıp haykıracaksın:
“Nekrofil bunlar, ölü sevici!”
***
Şimdi size yabancı ajansların nisan ayı sonunda, bundan bir ay önce geçtiği bir haberi ileteceğim. Hani şu Tayyip posterlerinin asıldığı Mısır var ya, işte oradan geçilen bir haber:
“Mısır’da (Tayyip yandaşı) İslamcıların çoğunlukta olduğu parlamentoda iki yasa tasarısı gündemde. Kızlarda evlilik yaşı 14’e insin, kocalar karıları öldükten sonraki ilk altı saat içerisinde ölü karılarıyla seks yapma hakkına sahip olsun .”
Tiksindiniz mi, mideniz bulandı mı? Haber devam ediyor:
“Mısır’da (Tayyipgillere yakın) Müslüman Kardeşler ve Selefilerin çoğunlukta olduğu parlamento, şu anda dünya tarihine geçecek bir sapıklık olayı ile karşı karşıya. Ölü sevicilik, diğer adıyla nekrofili, bir sapıklık. Konuyu Faslı imam Zamzami Abdül Bari gündeme getirmiş, evliliğin ölüm sonrasında da geçerliğini sürdürdüğünü, kocaların olduğu kadar karılarının da ölen eşleriyle seks yapma hakkına sahip olduklarını söylemişti.”
Allah bunların belasını versin .
Adına “Müslümanlık” dediğimiz kutsal kavram, kutsal ve insancıl bir din, sapıkların elinde işte bu durumlara düşürüldü.
Tayyip ’in ve onun konuşmalarını hazırlayan şahısların biraz dünyadan haberi olsa, nekrofil-ölü sevicilik olayının kimlerin ağzına sakız olduğunu bilirler ve bu sözü ülke gündemine getirmekten utanç duyarlar.
Bu sapıklık sadece bu yolla ortaya çıkmıyor. Nice İslam ülkeleri var ki, iktidarı ele geçiren sapıklar her gün Allah, peygamber, din, iman
diyor, kutsal dinimizi kendi siyasi ve parasal çıkarları doğrultusunda kullanıp din ticareti, din sömürüsü yaparak kitleleri kandırıyor.
Sapıklıklara tanık olmak için ille de Mısır, İran, Pakistan, Afganistan,
Suudi Arabistan gibi ülkelerde yaşamak gerekmiyor.
Türkiye’de yaşamak ve siyaseti izlemek bile bazen fazlasıyla yetiyor!

(Burada bir parantez açıyorum. Sözünü ettiğim yasa tasarısının Mısır Parlamentosu’ndaki akıbetini öğrenemedim. Yasalaşıp yasalaşmadığını bilemiyorum. Önemli olan yasalaşması değil, bu gibi konuların bile hiç utanmadan gündeme getirilmesidir .)

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget