Aziz Kocaoğlu : 'Korkmuyorum'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, büyükşehir belediyesine yönelik operasyona ilişkin olarak, ''Korkmuyorum çünkü yaptığım işi biliyorum'' dedi.
İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi Bileşenleri'nin, kadına yönelik şiddete karşı düzenlediği etkinliğe katılan Kocaoğlu, burada gazetecilerin İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonla ilgili sorularını yanıtladı.

Kocaoğlu, yargı kararlarına saygı duyduklarını, ancak ''zan altındaki mesai arkadaşlarının hepsinin konularına vakıf olduklarını'' belirtti.

Gözaltına alınanların tamamının serbest bırakılması, yargılanmasına gerek görülenlerin, tutuksuz yargılanmaları temennisinde bulunan Kocaoğlu şöyle konuştu:
''Hiçbirisinin özel yaşantısında, servetinde, duruşunda, ahlakında en ufak bir problem olmadığını, hepsinin devletini, milletini, belediyesini, halkını seven, İzmirlilere hizmet etmek için çalışan arkadaşlar olduğunu biliyor ve inanıyoruz. Adaletin tecelli etmesini diliyoruz. Bir gazeteci arkadaş telefonla 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. 'Korkuyor musunuz?' dedi. Ben de Aziz Kocaoğlu'nun neden korkmadığını kendisine uzunca anlattım. Hayatımın hiçbir aşamasında alınacak bir şey yapmadım. 64 senelik bir yaşamım var. Bunun 14'ünü çocukluk diye düşünürseniz, 50 senedir aklı başında bir insan olarak yaşıyorum. Hiçbir karanlık sayfam yok. Hesabını veremeyeceğim hiçbir servetim, duruşum olmadı. Sözün özü insan olmaya çalışıyorum. Böyle bir durum söz konusu değil. Ama alınırım, alınmam. Bu yargıçların, savcıların vereceği karardır. Korkmuyorum çünkü yaptığım işi biliyorum. Belediye başkanı korkmaz, korkan adam da belediye başkanlığı yapamaz.''

Kocaoğlu, kendisinin ''Sonunda beni de alacaklar'' şeklinde bir ifadesinin olmadığını sözlerine ekledi.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget